Svjetski Chefovi u Francuskoj
S01E01 - Episode 1
Upoznajte se s novom generacijom talentiranih kuhara koji utjelovljuju nova lica Francuske i internacionalne kuhinje. Porijeklom iz Brazila, Argentine, Japana, Južne Afrike, Libanona, Švedske, Kolumbije, pa čak i Meksika, svi su se učili umjetnosti kuhanja u Francuskoj, prije nego što su pokrenuli vlastite restorane u Francuskoj. Upoznajte 8 mladih i kreativnih kuhara koji su izgradili svoje gastronomsko znanje na spoju dviju kultura i dodali nepoznate okuse našim tanjurima. Kroz putovanje natrag u svoju domovinu, ponovno posjećivanje mjesta i kulture koje su nadahnule njihovu kuhinju, otkrit ćemo tajne njihove strasti. U ovoj seriji predstavljaju se Alessandra Montagne (Brazil), Jan Hendrik (South Africa), Taku Sekine (Japan), Mauro Colagreco (Argentina), Alan Geaam (Lebanon), Connie Zagora (Švedska i Poljska), Juan Arbelaez (Kolumbija) i Giovanni Passerini (Italija).
Dodatne informacijeEpizode
Season 1Svjetski Chefovi u Francuskoj (3)
Upoznajte se s novom generacijom talentiranih kuhara koji utjelovljuju nova lica Francuske i internacionalne kuhinje. Porijeklom iz Brazila, Argentine, Japana, Južne Afrike, Libanona, Švedske, Kolumbije, pa čak i Meksika, svi su se učili umjetnosti kuhanja u Francuskoj, prije nego što su pokrenuli vlastite restorane u Francuskoj. Upoznajte 8 mladih i kreativnih kuhara koji su izgradili svoje gastronomsko znanje na spoju dviju kultura i dodali nepoznate okuse našim tanjurima. Kroz putovanje natrag u svoju domovinu, ponovno posjećivanje mjesta i kulture koje su nadahnule njihovu kuhinju, otkrit ćemo tajne njihove strasti. U ovoj seriji predstavljaju se Alessandra Montagne (Brazil), Jan Hendrik (South Africa), Taku Sekine (Japan), Mauro Colagreco (Argentina), Alan Geaam (Lebanon), Connie Zagora (Švedska i Poljska), Juan Arbelaez (Kolumbija) i Giovanni Passerini (Italija).
Svjetski Chefovi u Francuskoj (4)
Upoznajte se s novom generacijom talentiranih kuhara koji utjelovljuju nova lica Francuske i internacionalne kuhinje. Porijeklom iz Brazila, Argentine, Japana, Južne Afrike, Libanona, Švedske, Kolumbije, pa čak i Meksika, svi su se učili umjetnosti kuhanja u Francuskoj, prije nego što su pokrenuli vlastite restorane u Francuskoj. Upoznajte 8 mladih i kreativnih kuhara koji su izgradili svoje gastronomsko znanje na spoju dviju kultura i dodali nepoznate okuse našim tanjurima. Kroz putovanje natrag u svoju domovinu, ponovno posjećivanje mjesta i kulture koje su nadahnule njihovu kuhinju, otkrit ćemo tajne njihove strasti. U ovoj seriji predstavljaju se Alessandra Montagne (Brazil), Jan Hendrik (South Africa), Taku Sekine (Japan), Mauro Colagreco (Argentina), Alan Geaam (Lebanon), Connie Zagora (Švedska i Poljska), Juan Arbelaez (Kolumbija) i Giovanni Passerini (Italija).
Planet Chef
Upoznajte se s novom generacijom talentiranih kuhara koji utjelovljuju nova lica Francuske i internacionalne kuhinje. Porijeklom iz Brazila, Argentine, Japana, Južne Afrike, Libanona, Švedske, Kolumbije, pa čak i Meksika, svi su se učili umjetnosti kuhanja u Francuskoj, prije nego što su pokrenuli vlastite restorane u Francuskoj. Upoznajte 8 mladih i kreativnih kuhara koji su izgradili svoje gastronomsko znanje na spoju dviju kultura i dodali nepoznate okuse našim tanjurima. Kroz putovanje natrag u svoju domovinu, ponovno posjećivanje mjesta i kulture koje su nadahnule njihovu kuhinju, otkrit ćemo tajne njihove strasti. U ovoj seriji predstavljaju se Alessandra Montagne (Brazil), Jan Hendrik (South Africa), Taku Sekine (Japan), Mauro Colagreco (Argentina), Alan Geaam (Lebanon), Connie Zagora (Švedska i Poljska), Juan Arbelaez (Kolumbija) i Giovanni Passerini (Italija).
O emisiji
Upoznajte se s novom generacijom talentiranih kuhara koji utjelovljuju nova lica Francuske i internacionalne kuhinje. Porijeklom iz Brazila, Argentine, Japana, Južne Afrike, Libanona, Švedske, Kolumbije, pa čak i Meksika, svi su se učili umjetnosti kuhanja u Francuskoj, prije nego što su pokrenuli vlastite restorane u Francuskoj. Upoznajte 8 mladih i kreativnih kuhara koji su izgradili svoje gastronomsko znanje na spoju dviju kultura i dodali nepoznate okuse našim tanjurima. Kroz putovanje natrag u svoju domovinu, ponovno posjećivanje mjesta i kulture koje su nadahnule njihovu kuhinju, otkrit ćemo tajne njihove strasti. U ovoj seriji predstavljaju se Alessandra Montagne (Brazil), Jan Hendrik (South Africa), Taku Sekine (Japan), Mauro Colagreco (Argentina), Alan Geaam (Lebanon), Connie Zagora (Švedska i Poljska), Juan Arbelaez (Kolumbija) i Giovanni Passerini (Italija).