Donalovi božićni specijaliteti (Recepti za zabave)

Donalovi božićni specijaliteti (Recepti za zabave)

27.12. 04:50
24Kitchen
25 minuta

Pridružite se Donalu u pripremi profinjene hrane za večernje zabave ovih blagdana. Bit će tu primamljivih kanapea, glavnih jela idealnih za društvo i deserta da prste poližeš, a neće nedostajati ni svjetlucavih koktela. Ovaj polusatni specijal pun je božićnog veselja jer Donal organizira novogodišnju zabavu. Podijelit će s vama brojne savjete i trikove koji olakšavaju pripremu hrane za velik broj ljudi. A ako nekoliko jela pripremite unaprijed, kad vam dođu gosti, možete u miru s njima pijuckati prošek. Donal se za Božić i doček nove godine uvijek prisjeti retrorecepata. Za predjelo će pripremiti suvremenu inačicu klasičnih košarica od tijesta s kozicama i jednostavan fondue. Za glavno jelo odabrao je piletinu na marokanski način s posebnim kus-kusom. A klasični desert, pečena Aljaska, s malo modernijim i luksuznijim punjenjem od višnje i meda, bit će prikladno poslužena - s prskalicama. A kakav bi to bio tulum bez koktela (s alkoholom i bez alkohola) da nazdravimo protekloj godini i onoj koja slijedi?

Dodatne informacije
Snimi

O emisiji

Pridružite se Donalu u pripremi profinjene hrane za večernje zabave ovih blagdana. Bit će tu primamljivih kanapea, glavnih jela idealnih za društvo i deserta da prste poližeš, a neće nedostajati ni svjetlucavih koktela. Ovaj polusatni specijal pun je božićnog veselja jer Donal organizira novogodišnju zabavu. Podijelit će s vama brojne savjete i trikove koji olakšavaju pripremu hrane za velik broj ljudi. A ako nekoliko jela pripremite unaprijed, kad vam dođu gosti, možete u miru s njima pijuckati prošek. Donal se za Božić i doček nove godine uvijek prisjeti retrorecepata. Za predjelo će pripremiti suvremenu inačicu klasičnih košarica od tijesta s kozicama i jednostavan fondue. Za glavno jelo odabrao je piletinu na marokanski način s posebnim kus-kusom. A klasični desert, pečena Aljaska, s malo modernijim i luksuznijim punjenjem od višnje i meda, bit će prikladno poslužena - s prskalicama. A kakav bi to bio tulum bez koktela (s alkoholom i bez alkohola) da nazdravimo protekloj godini i onoj koja slijedi?