Kuhinje svijeta

Kuhinje svijeta

S04E01 - Kuhinje svijeta IV (4)

24.12. 01:25
24Kitchen
35 minuta

Nakon noćnog uživanja u pinxtosima, Nici novi dan počinje s čokoladom i churrosima, a zatim uspijeva dobiti pozivnicu muškog gastronomskog društva. Kod kuće Nici priprema lepezu pinxtosa savršenih za zabave.

Dodatne informacije
Snimi
Snimi seriju

Epizode

Season 4
S04E01

Kuhinje svijeta IV (4)

24.12. 06:25, 24Kitchen, 25 minuta

Kuhinje svijeta IV (4)

Nakon noćnog uživanja u pinxtosima, Nici novi dan počinje s čokoladom i churrosima, a zatim uspijeva dobiti pozivnicu muškog gastronomskog društva. Kod kuće Nici priprema lepezu pinxtosa savršenih za zabave.

S04E05

Kuhinje svijeta IV (5)

25.12. 06:00, 24Kitchen, 25 minuta

Kuhinje svijeta IV (5)

Nici dan započinje krafnama i kavom, zatim istražuje lokalnu pizza scenu u Brooklynu. Vrijeme nedjeljne užine provest će u Harlemu s pjevačima gospela. U kuhinji priprema batake nadahnute Buffalo umakom i klasičnu New York tortu od sira.

S04E06

Kuhinje svijeta IV (6)

25.12. 06:25, 24Kitchen, 25 minuta

Kuhinje svijeta IV (6)

Nakon objeda u stilu švedskog stola, Nici kreće u potragu za receptom portugalskih tartova drevnih redovnika. Završit će s čašicom pića od višanja, u Lisabonskom stilu. U kuhinji Nici priprema piletinu s umakom od porta i portugalskim tartom.

S04E07

Kuhinje svijeta IV (7)

26.12. 06:10, 24Kitchen, 25 minuta

Kuhinje svijeta IV (7)

Nici kuša uličnu grickalicu koja vuče korijene iz Afričko Brazilskog vjerskog doprinosa. Tradicionalan ručak postavlja scenu za popodnevne caipirinhe, Brazilski nacionalni koktel. U kuhinji Nici priprema riži i grah s piletinom.

S04E08

Kuhinje svijeta IV (8)

26.12. 06:35, 24Kitchen, 25 minuta

Kuhinje svijeta IV (8)

Nakon doručka na srednjovjekovnoj tržnici, Nici uči kako pripremiti lokalnu Marokansku pitu pečenu u javnim podzemnim pećnicama. Nici će dobiti lekciju valjanja kus kusa, a kod kuće priprema slatko slanu bastillu i slatki kus kus sa slanom karamelom.

O emisiji

Nici Wickes putuje svijetom i pritom dobiva nove spoznaje o ljudima i mjestima kušanjem lokalnih jela.