Dobar tek - izabrana peciva
S07E03 - Dobar tek VII (17)
Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.
Dodatne informacijeEpizode
Season 7Bon Appetit
Bon Appetit
Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.
Dobar tek VII (17)
Dobar tek VII (17)
Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.
O emisiji
Složenac od kruha s gljivama i žutim sirom je divna ideja za domaćice koje se pitaju što učiniti sa starim kruhom. Stoyan i Lora dijele recept za kolač s jabukama i sušenim voćem. Najbolje ostavljaju za kraj - omiljen recept za kruh s mjehurićima.