Ekipa razmatra omiljene okuse i recepte gledatelja, poput jednostavnih pilećih zabataka u umaku od luka. A Katie Lee priprema novu podlogu za pizzu koristeći slanutak.
Ekipa razmatra omiljene okuse i recepte gledatelja, poput jednostavnih pilećih zabataka u umaku od luka. A Katie Lee priprema novu podlogu za pizzu koristeći slanutak.
Ekipa otkriva tajne sjajnih recepata i obaveznih sastojaka, uključujući čarobne mesne okruglice bez kruha i jednostavan umak od rajčice pečen u pećnici.
Tim se vraća s osvježenim jelovnikom koji uključuje proljetne okuse, savjetima i trendovima. Pripremaju tjesteninu sa škampima, lukom i češnjakom te preokrenuti kolač od rabarbare.
Pet stručnjaka za hranu predstavlja zabavne činjenice i ukusne recepte. Od jednostavnih ideja za večere do najnovijih trendova, bave se svime što je zabavno u vezi s hranom.
Tim obilježava Dan planeta Zemlja s novim jelima koja slave proljetne okuse. Rade gustu juhu od korijandera i plodova mora, nadjevene artičoke na talijanski način i još štošta!
Emisiju započinje Katie Lee s makaronima sa sirom za večeru umjesto doručka, a Jeff Mauro za desert priprema dekadentnu tortu od njemačke čokolade i pohanog kruha. Pridružuje im se i Nick Korbee, kuhar iz Egg Shopa, te priprema zelena jaja sa šunkom.