Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)

S04E08 - Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Ho Ši Min)

30.9. 06:45
Food Network
25 minuta
2015

Andrew otkriva kuhinju po kojoj je grad Ho Ši Min poznat, od omiljene ulične hrane, puževa, do legendarnog sendviča bahn mi. Taj užurbani grad uživa i u ukusnoj usitnjenoj riži, krepkoj juhi od kozica te hrskavim proljetnim rolicama.

Dodatne informacije
Snimi
Snimi seriju

Epizode

Season 4
Dostupno za 2 dana
S04E03

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (San Diego)

27.9. 06:45, Food Network, 25 minuta

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (San Diego)

Andrew predstavlja suncem okupanu kuhinju San Diega. Taj je opušteni grad poznat po meksičkim utjecajima, vidljivim u ribljim tacosima, tostadama s hobotnicom, filipinskoj piletini, golemim buritosima i omiljenoj domaćoj salati.

Dostupno za 3 dana
S04E06

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Nashville)

28.9. 06:45, Food Network, 25 minuta

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Nashville)

Andrew istražuje country klasike Nashvillea, poput pikantne piletine i pite od kukuruzna brašna. Među drugim lokalnim poslasticama su ukusni svinjeći kotleti, božanstveni keksi preliveni umakom te roštilj toliko ukusan da ćete od njega propjevati!

Dostupno za 4 dana
S04E07

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Taipei)

29.9. 06:45, Food Network, 25 minuta

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Taipei)

Andrew istražuje gastronomske klasike Tajvana, počevši s nacionalnim jelom: govedskom juhom s tjesteninom. Otkriva i najbolje lokalne poslastice, poput svinjske potrbušnice, omleta s kamenicama, variva od raka, juhe sa svinjećim okruglicama i fermentiranog tofua.

Dostupno za 5 dana
S04E08

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Ho Ši Min)

30.9. 06:45, Food Network, 25 minuta

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Ho Ši Min)

Andrew otkriva kuhinju po kojoj je grad Ho Ši Min poznat, od omiljene ulične hrane, puževa, do legendarnog sendviča bahn mi. Taj užurbani grad uživa i u ukusnoj usitnjenoj riži, krepkoj juhi od kozica te hrskavim proljetnim rolicama.

O emisiji

2015

Andrew u Managui otkriva hranu koju jednostavno morate probati. Od jela od kuhane govedine po nazivu baho do hrskave salate posute svinjskom kožicom poznate kao vigaron, nikaragvanski glavni grad odiše tradicionalnim okusima.