U tvornici
S05E04 - U tvornici V (4)
Gregg Wallace je u Leedsu, u golemoj tvornici madraca u kojoj se svakodnevno proizvede 600 madraca. Prati proizvodnju madraca s džepičastim oprugama, od dolaska čvrstog čelika, preko mekane navlake, sve do otpreme gotovih proizvoda.
Dodatne informacijeEpizode
U tvornici V (1)
Gregg Wallace nalazi se u gradu Stoke-on-Trent, u golemoj tvornici kolača od trešanja gdje se svakodnevno proizvede 250.000 malenih tartova. Prati proizvodnju kolača, od dolaska 27 tona brašna sve do otpreme gotovih proizvoda.
U tvornici V (2)
Gregg Wallace nalazi se u South Shieldsu, u tvornici odjeće u kojoj se dnevno proizvede 650 voštanih jakni. Prati proizvodnju vodootpornih jakni, od dolaska 500 metara dugačkih rola nebojanog pamuka do otpreme gotovih proizvoda.
U tvornici V (3)
U tvornici V (3)
Gregg Wallace je u Francuskoj, u golemoj tvornici kroasana gdje se svakodnevno proizvede 336.000 komada tog ukusnog peciva. Prati proizvodnju kroasana, od dolaska 21 tone maslaca, sve do otpreme gotovih proizvoda.
U tvornici V (4)
U tvornici V (4)
Gregg Wallace je u Leedsu, u golemoj tvornici madraca u kojoj se svakodnevno proizvede 600 madraca. Prati proizvodnju madraca s džepičastim oprugama, od dolaska čvrstog čelika, preko mekane navlake, sve do otpreme gotovih proizvoda.
U tvornici V (7)
Danas se bavimo juhom. Gregg Wallace u Wiganu posjećuje golemu tvornicu juha koja dnevno proizvede dva milijuna konzervi. Cherry Healey mjeri sadržaj vitamina u svježem i smrznutom povrću, a Ruth Goodman priprema juhu od špinata po receptu iz kuharice Roberta Maya iz 17. st.
U tvornici V (8)
Danas se bavimo likerima. Gregg je u Irskoj i posjećuje golemu tvornicu koja dnevno proizvede 540.000 boca likera. Cherry se nalazi u pogonu u kojem se reciklira 85 posto svih boca i staklenki u Irskoj, a Ruth Goodman opijena je poviješću likera.
U tvornici V (9)
Cherry Healey u Južnoj Africi posjećuje jedan od najvećih svjetskih rudnika željeza. Gregg Wallace u Francuskoj posjećuje golemu ljevaonicu koja svakih pet sekundi proizvede lonac od lijevanog željeza. Ruth Goodman vraća se u prošlost i otkriva razvoj kuhanja u jednom loncu.
O emisiji
Gregg Wallace posjećuje tvornicu u ruralnom dijelu Somerseta koja svaki dan proizvede milijun čašica jogurta, a Cherry Healy pomaže pri najvećoj berbi crnog ribiza u Velikoj Britaniji.