Marketing

Marketinška suglasnost

Ovim putem potvrđujem da želim primati bilten Društva o novostima, ponudama, popustima, promotivnim aktivnostima i drugim obavijestima vezanim uz poslovanje Društva. Također razumijem da će se moji osobni identifikacijski podaci, koje ću unijeti prilikom izrade računa ili ću ažurirati dok je račun aktivan, profilirati kako bi mi se omogućio pristup i ponudio mi kupnju najrelevantnijeg sadržaja na temelju moje upotrebe usluge. Pročitao sam uvjete i pristao da se moj osobni podaci koriste i obrađuju u tu svrhu.

Slažem se s upotrebom moje e-mail adrese i njezinim prosljeđivanjem operatorima društvenih i oglašivačkih mreža, posebno Google Ireland Limited i Facebook Ireland Limited, u svrhu stvaranja profiliranja publike, osiguravanja prikazivanja najrelevantnijeg oglašavanja i ograničavanja oglašavanja na ono što me ne zanima ili već imam.

Ovim potvrđujem da sam upoznat/a s činjenicom da u svakom trenutku mogu povući pristanak i zatražiti prestanak obrade podataka u navedene svrhe. Upoznat sam da ovo pravo mogu ostvariti uklanjanjem pristanka u korisničkim postavkama ili slanjem obavijesti tvrtki putem e-maila na info@televio.hr.