Svjetski Chefovi u Francuskoj

Svjetski Chefovi u Francuskoj

S01E05 - Planet Chef

13.11. 11:00
Good Times
60 minuta

Upoznajte se s novom generacijom talentiranih kuhara koji utjelovljuju nova lica Francuske i internacionalne kuhinje. Porijeklom iz Brazila, Argentine, Japana, Južne Afrike, Libanona, Švedske, Kolumbije, pa čak i Meksika, svi su se učili umjetnosti kuhanja u Francuskoj, prije nego što su pokrenuli vlastite restorane u Francuskoj. Upoznajte 8 mladih i kreativnih kuhara koji su izgradili svoje gastronomsko znanje na spoju dviju kultura i dodali nepoznate okuse našim tanjurima. Kroz putovanje natrag u svoju domovinu, ponovno posjećivanje mjesta i kulture koje su nadahnule njihovu kuhinju, otkrit ćemo tajne njihove strasti. U ovoj seriji predstavljaju se Alessandra Montagne (Brazil), Jan Hendrik (South Africa), Taku Sekine (Japan), Mauro Colagreco (Argentina), Alan Geaam (Lebanon), Connie Zagora (Švedska i Poljska), Juan Arbelaez (Kolumbija) i Giovanni Passerini (Italija).

Dodatne informacije
Snimi
Snimi seriju

Epizode

Season 1
S01E03

Svjetski Chefovi u Francuskoj (3)

11.11. 11:00, Good Times, 60 minuta

Svjetski Chefovi u Francuskoj (3)

Upoznajte se s novom generacijom talentiranih kuhara koji utjelovljuju nova lica Francuske i internacionalne kuhinje. Porijeklom iz Brazila, Argentine, Japana, Južne Afrike, Libanona, Švedske, Kolumbije, pa čak i Meksika, svi su se učili umjetnosti kuhanja u Francuskoj, prije nego što su pokrenuli vlastite restorane u Francuskoj. Upoznajte 8 mladih i kreativnih kuhara koji su izgradili svoje gastronomsko znanje na spoju dviju kultura i dodali nepoznate okuse našim tanjurima. Kroz putovanje natrag u svoju domovinu, ponovno posjećivanje mjesta i kulture koje su nadahnule njihovu kuhinju, otkrit ćemo tajne njihove strasti. U ovoj seriji predstavljaju se Alessandra Montagne (Brazil), Jan Hendrik (South Africa), Taku Sekine (Japan), Mauro Colagreco (Argentina), Alan Geaam (Lebanon), Connie Zagora (Švedska i Poljska), Juan Arbelaez (Kolumbija) i Giovanni Passerini (Italija).

S01E04

Svjetski Chefovi u Francuskoj (4)

12.11. 11:00, Good Times, 60 minuta

Svjetski Chefovi u Francuskoj (4)

Upoznajte se s novom generacijom talentiranih kuhara koji utjelovljuju nova lica Francuske i internacionalne kuhinje. Porijeklom iz Brazila, Argentine, Japana, Južne Afrike, Libanona, Švedske, Kolumbije, pa čak i Meksika, svi su se učili umjetnosti kuhanja u Francuskoj, prije nego što su pokrenuli vlastite restorane u Francuskoj. Upoznajte 8 mladih i kreativnih kuhara koji su izgradili svoje gastronomsko znanje na spoju dviju kultura i dodali nepoznate okuse našim tanjurima. Kroz putovanje natrag u svoju domovinu, ponovno posjećivanje mjesta i kulture koje su nadahnule njihovu kuhinju, otkrit ćemo tajne njihove strasti. U ovoj seriji predstavljaju se Alessandra Montagne (Brazil), Jan Hendrik (South Africa), Taku Sekine (Japan), Mauro Colagreco (Argentina), Alan Geaam (Lebanon), Connie Zagora (Švedska i Poljska), Juan Arbelaez (Kolumbija) i Giovanni Passerini (Italija).

S01E05

Planet Chef

15.11. 11:00, Good Times, 60 minuta

Planet Chef

Upoznajte se s novom generacijom talentiranih kuhara koji utjelovljuju nova lica Francuske i internacionalne kuhinje. Porijeklom iz Brazila, Argentine, Japana, Južne Afrike, Libanona, Švedske, Kolumbije, pa čak i Meksika, svi su se učili umjetnosti kuhanja u Francuskoj, prije nego što su pokrenuli vlastite restorane u Francuskoj. Upoznajte 8 mladih i kreativnih kuhara koji su izgradili svoje gastronomsko znanje na spoju dviju kultura i dodali nepoznate okuse našim tanjurima. Kroz putovanje natrag u svoju domovinu, ponovno posjećivanje mjesta i kulture koje su nadahnule njihovu kuhinju, otkrit ćemo tajne njihove strasti. U ovoj seriji predstavljaju se Alessandra Montagne (Brazil), Jan Hendrik (South Africa), Taku Sekine (Japan), Mauro Colagreco (Argentina), Alan Geaam (Lebanon), Connie Zagora (Švedska i Poljska), Juan Arbelaez (Kolumbija) i Giovanni Passerini (Italija).

O emisiji

Upoznajte se s novom generacijom talentiranih kuhara koji utjelovljuju nova lica Francuske i internacionalne kuhinje. Porijeklom iz Brazila, Argentine, Japana, Južne Afrike, Libanona, Švedske, Kolumbije, pa čak i Meksika, svi su se učili umjetnosti kuhanja u Francuskoj, prije nego što su pokrenuli vlastite restorane u Francuskoj. Upoznajte 8 mladih i kreativnih kuhara koji su izgradili svoje gastronomsko znanje na spoju dviju kultura i dodali nepoznate okuse našim tanjurima. Kroz putovanje natrag u svoju domovinu, ponovno posjećivanje mjesta i kulture koje su nadahnule njihovu kuhinju, otkrit ćemo tajne njihove strasti. U ovoj seriji predstavljaju se Alessandra Montagne (Brazil), Jan Hendrik (South Africa), Taku Sekine (Japan), Mauro Colagreco (Argentina), Alan Geaam (Lebanon), Connie Zagora (Švedska i Poljska), Juan Arbelaez (Kolumbija) i Giovanni Passerini (Italija).