Torrente 4: Iza rešetaka

Torrente 4: Iza rešetaka

28.5. 22:00
AMC Balkan
90 minutes
2011
Action / Comedy / Thriller

Najsiroviji privatni detektiv okrivljen je za zločin koji nije počinio u razuzdanom četvrtom nastavku serijala o Torrenteu. Bačen iza rešetaka, Torrente smišlja inspirativan plan bijega i osvetu čovjeku koji ga je poslao u zatvor. Najneotesanijem privatnom istražitelju na svijetu smješten je zločin koji nije počinio u razuzdanom četvrtom nastavku serijala o Torrenteu. U zatvoru postaje opsjednut bijegom kako bi sprao ljagu sa svog imena. Zbog toga smišlja plan inspiriran jednim od svojih najdražih filmova „Bijeg u pobjedu“ te organizira nogometnu utakmicu između stražara i zatvorenika. Njegov je plan da tijekom utakmice pobjegne kroz tunel sa svojim kolegama. Iako zamisao krene naopako, Torrente ipak uspije izvesti smion bijeg. Na slobodi krene u osvetničku misiju protiv spletkaroškoga biznismena koji ga je poslao u zatvor.

More information

About show

2011
Action / Comedy / Thriller

Najsiroviji privatni detektiv okrivljen je za zločin koji nije počinio u razuzdanom četvrtom nastavku serijala o Torrenteu. Bačen iza rešetaka, Torrente smišlja inspirativan plan bijega i osvetu čovjeku koji ga je poslao u zatvor.
Najneotesanijem privatnom istražitelju na svijetu smješten je zločin koji nije počinio u razuzdanom četvrtom nastavku serijala o Torrenteu. U zatvoru postaje opsjednut bijegom kako bi sprao ljagu sa svog imena. Zbog toga smišlja plan inspiriran jednim od svojih najdražih filmova „Bijeg u pobjedu“ te organizira nogometnu utakmicu između stražara i zatvorenika. Njegov je plan da tijekom utakmice pobjegne kroz tunel sa svojim kolegama. Iako zamisao krene naopako, Torrente ipak uspije izvesti smion bijeg. Na slobodi krene u osvetničku misiju protiv spletkaroškoga biznismena koji ga je poslao u zatvor.