Mostovi života

Mostovi života

S01E23 - Mostovi života (23)

11.7. 11:25
Nova TV
60 minuta

Pembe joj kaže da je vrijeme za udaju kako ne bi ostala stara cura, ali Nursema i ne pomišlja na brak. Nakon što je gotovo podignula tužbu protiv Kivildžim, Kubra je susreće u posve drukčijem okruženju te obje žene uviđaju da je majčinstvo iznad svih predrasuda. Kubra ima autističnog sina kojeg zbog problema s učenjem nijedna škola ne želi upisati. Nove epizode serije ”Mostovi života” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dodatne informacije

Epizode

Season 1
S01E24

Mostovi života (24)

12.7. 11:30, Nova TV, 60 minuta

Mostovi života (24)

Sasvim slučajno pokušava ga upisati u školu u kojoj je Kivildžim ravnateljica pa razgovaraju o situaciji. Kivildžim saznaje da je Omer odgovorio Kubru od tužbe. Umut i njegov glazbeni sastav priređuju mali ulični koncert za Nursemu. Ljubomorni Fatih traži da Doga ukloni fotografiju s društvene mreže. Nove epizode serije ”Mostovi života” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E25

Mostovi života (25)

15.7. 12:00, Nova TV, 55 minuta

Mostovi života (25)

Doga odbija te odlazi iz kuće ostavivši poruku da je gotovo. Fatih odlazi za Dogom tražeći oprost i moleći je da se vrati kući. Doga želi proslaviti Fatihov rođendan. Dolazi na ideju koju ne može izvesti u vlastitom domu. Alev joj pomaže prirediti iznenađenje u Fatihovu uredu. Fatihova odluka da kupi hotel bez ikakvih konzultacija naljuti Abdulaha, ali više se ništa ne može. Nove epizode serije ”Mostovi života” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E26

Mostovi života (26)

16.7. 11:40, Nova TV, 60 minuta

Mostovi života (26)

Ljubomorni Fatih posvađa se s Dogom kad sazna da uči s kolegama i kolegicama, ali situacija se smiri kad im Fatih predloži da uče u uredu u njegovoj kompaniji. Povodom Fatihova rođendana Doga i Fatih izlaze na večeru s njegovim prijateljem, ali kad on počne vrijeđati žene, a Fatih samo šuti, ljutita Doga demonstrativno napusti restoran. Nove epizode serije ”Mostovi života” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E27

Mostovi života (27)

17.7. 11:40, Nova TV, 60 minuta

Mostovi života (27)

Doga i Fatih se opet žestoko posvađaju. Kivildžim se boji nasilnog supruga zlostavljane žene. Nasilnik protiv kojeg je podignuta optužnica napadne Kivildžim ispred njezine kuće. Doga napušta kuću misleći da je Fatih vara. Fatih se lijepo slaže s Doginim ocem kako bi joj udovoljio. Nove epizode serije ”Mostovi života” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E28

Mostovi života (28)

18.7. 11:35, Nova TV, 60 minuta

Mostovi života (28)

Nova situacija izaziva napetost u obitelji Unal. Omer spašava Kivildžim od nasilnika koji zlostavlja svoju ženu. Doga se vraća kući po stvari odlučna da ovoga puta neće ostati s Fatihom. No Pembe i Abdulah objašnjavaju joj da je Fatih otišao k prijatelju, ne k drugoj ženi. Par se pomiruje. Nove epizode serije ”Mostovi života” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dostupno za 4 sata
S01E29

Mostovi života (29)

18.7. 18:10, Nova TV, 50 minuta

Mostovi života (29)

Pembe smeta što će Nursema izlagati svoje radove. Smatra da je nužno okončati to svojeglavo ponašanje i počinje inzistirati da se uda. Alev se sve više sviđa snažni i karizmatični Abdulah. Svi se okupljaju na večeri kod Kivildžim, ali razlike između dviju obitelji jasne su kao dan. Obitelj Unal šokirana je božićnom jelkom. Nove epizode serije ”Mostovi života” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

O emisiji

Kivildžim spašava ženu koja je žrtva nasilnog supruga. Pembe promatra kako muškarac prijeti ženi ubojstvom. Situacija se još nije smirila, a Dogin odlazak na liječničku kontrolu ponovno uzburka dvije obitelji različitih stavova. Najgore iznenađenje čeka Kivildžim. Žena s kojom se posvađala u trgovini tuži je zbog klevete.