Divlje srce

Divlje srce

S01E26 - Divlje srce (26)

11.7. 14:10
Nova TV
85 minuta

Dok činjenica da je Guven Ajdin Jamanov otac od usta do usta dolazi do svih, to Neslihan pretvara u lažljivu majku koja je godinama skrivala tu tajnu. Na tu su situaciju osobito bijesni Alaz i Čagla. Jaman Ali, kojeg i tako od tuge boli svaka stanica u tijelu, potresen je tom istinom i nestaje. A opet će ga pronaći Ruja, njegov kompas. Nove epizode serije ”Divlje srce” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dodatne informacije

Epizode

Season 1
S01E28

Divlje srce (28)

15.7. 14:10, Nova TV, 100 minuta

Divlje srce (28)

Alaz se nikako ne može pomiriti sa svime što se dogodilo pa se pod utjecajem tablete koju je popio za sve iskali na Jamanu i Ruji. Taj bijes uzrokuje prometnu nesreću. Alaz nakon nesreće i dalje nije pri sebi pa samo ostavi Jamana i Ruju i odlazi k Asi. Asi nakon noći provedene s Alazom osjeća i krivnju i kajanje pa je odlučna u namjeri da ga kazni. Nove epizode serije ”Divlje srce” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E29

Divlje srce (29)

16.7. 14:10, Nova TV, 90 minuta

Divlje srce (29)

Kad se Jaman nakon sprovoda brata Umuta vrati kući sa Sojsalanima, koje smatra obitelji, Alaz ih dočeka s istinom koja će iznenaditi sve. Ta je istina to da je Jamanov otac doktor Guven Ajdin. Neće biti potresen samo Jaman Ali, samo tkivo obitelji Sojsalan bit će dubinski potreseno. Dok se obiteljsko tkivo trese, Serhana, koji glumi oštećenog oca i supruga, pritišće i činjenica da Metina više neće moći razdvojiti od Šebnem i kćeri Ruje. Iako Ruja pokušava shvatiti što njezin otac Metin, koji se nakon mnogo godina vratio kući, i majka Šebnem rade, Metin je odlučan u namjeri da osvoji kćerino srce. Koliko god se Šebnem trudila pokolebati Metina, njega će održati motivacija da ponovno osvoji kćer. Nove epizode serije ”Divlje srce” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E30

Divlje srce (30)

17.7. 14:10, Nova TV, 90 minuta

Divlje srce (30)

Dok činjenica da je Guven Ajdin Jamanov otac od usta do usta dolazi do svih, to Neslihan pretvara u lažljivu majku koja je godinama skrivala tu tajnu. Na tu su situaciju osobito bijesni Alaz i Čagla. Jaman Ali, kojeg i tako od tuge boli svaka stanica u tijelu, potresen je tom istinom i nestaje. A opet će ga pronaći Ruja, njegov kompas. Nakon svega što se dogodilo, Jaman Ali osjeća se kao da nikamo ne pripada pa se vraća svojoj obitelji, Asi i Džesuru. Nove epizode serije ”Divlje srce” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E31

Divlje srce (31)

18.7. 14:10, Nova TV, 85 minuta

Divlje srce (31)

Edže muči to što je ozdravila zahvaljujući Umutovu srcu i vraća se kući, a Sojsalani se bar malo vraćaju u normalu. Jaman pak nastavlja živjeti u starom susjedstvu s bratom Džesurom i sestrom Asi. Alazu je svega dosta i ne može se pomiriti sa svim tim. Koliko će daleko Alaz ići u tom stanju? Tko će platiti za taj njegov osjećaj nemirenja s istinom? Nove epizode serije ”Divlje srce” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E32

Divlje srce (32)

19.7. 14:10, Nova TV, 90 minuta

Divlje srce (32)

Činjenicu da je Jamanovu i Rujinu nesreću uzrokovao Alaz znaju samo Alaz, Serhan i Jaman, osoba za koju njih dvojica to ne bi ni pomislila. Serhan je do Jamanova buđenja umirio sve Alazove sumnje, no ne zna da i Jaman Ali zna tu informaciju. Kad nakon buđenja sazna da je i Serhan upleten, Jaman kuje plan koji će sa svih strana pritisnuti Serhana i Alaza. Nove epizode serije ”Divlje srce” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E33

Divlje srce (33)

19.7. 20:20, Nova TV, 160 minuta

Divlje srce (33)

Džesur podupire Jamana u novom planu, no izjeda ga činjenica da je osobno prodao tabletu Alazu. Pri tom ne zna za noć koju su Asi i Alaz proveli zajedno. Džesur se uključuje u taj plan koji hrani njegov bijes prema Alazu. Taj će plan napokon Sojsalanima pokazati Serhanovo pravo lice, no tko će poduprijeti Jamana Alija? Svi se pitaju do koje će mjere taj plan biti djelotvoran. Nove epizode serije ”Divlje srce” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

O emisiji

Usprkos teškim uvjetima u kojima žive, oni su sretni. Jedina im je briga Umutovo liječenje. Kako bi Umut prohodao, sve su nade položili u stranog liječnika koji se reklamira kao ”Doktor Čudotvorac”.