Zlatni kavez (56)

Zlatni kavez (56)

S01E76 - Zlatni kavez (76)

4.7. 12:30
Nova TV
65 minuta

Okeš dolazi Orhanu s velikom molbom u zamjenu za slobodu. Iako je sve što se dogodilo, Ferit i dalje vjeruje da ga Sejran voli. Suočava se s Kazimom i Sejran kako bi saznao istinu, ali ne dobiva odgovor koji je htio čuti. U kući Korhanovih dolazi do događaja koji kvari blagdansko raspoloženje. Sejran je prisiljena platiti veliku cijenu zbog svoje žrtve. Orhanov izlazak iz zatvora unosi radost među ukućane, no ubrzo je pokvari Sunina i Kajina najava rastave braka. U kući nastaje skandal kada Kaja podigne ruku na Sunu. Ferit, bijesan zbog ove situacije, zaustavlja Kaju.

Dodatne informacije

Epizode

Season 2
S02E41

Zlatni kavez II (45)

11.7. 12:25, Nova TV, 75 minuta

Zlatni kavez II (45)

Iako Sejran, koja se bori za vlastiti život, suočava s reakcijama zbog trenutnih izjava, sretna je zbog podrške koju dobiva od ljudi od kojih nije očekivala. Šefika, koja teško podnosi bol nepravde učinjene Sejran i teret istina koje zna, s Gülgün i Sejran dijeli vrlo važne činjenice o Halisu agi koje će imati šokantan učinak. Nove epizode serije ”Zlatni kavez” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S02E80

Zlatni kavez II (80)

10.7. 12:45, Nova TV, 65 minuta

Zlatni kavez II (80)

Orhan želi iznova steći moć u tvrtki pa se ne ustručava povući neke drastične poteze. Pelinina i Kajina bliskost dovede do novih sukoba, a Sejran oštro upozori Pelin. Ferit i Sejran ostavljaju loše dane iza sebe te ponovno počinju osjećati međusobnu ljubav i povjerenje. Halisa i Hatuč, koji su godinama s čežnjom čekali dan kad će se ponovno sastati, čeka neugodno iznenađenje na najsretniji dan njihova života. Nove epizode serije ”Zlatni kavez” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

O emisiji

Ferit često iskaljuje svoj bijes na svojoj obitelji. U isto vrijeme, Ferit želi pomoći Abidinu i Suni, pa čini jedan hrabar korak kako bi zaštitio Sunu od Safeta, znajući da je on opasan i nepredvidljiv. No, Abidinov neočekivani potez zabrinjava Ferita i potiče ga na akciju kako bi zaštitio ljude koje voli. Ferit i Abidin odluče oteti Sejran i Sunu sa svadbe i skloniti ih na sigurno mjesto gdje neće biti izložene opasnosti.Nove epizode serije "Zlatni kavez" gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.