Zlatni kavez (6)

Zlatni kavez (6)

S01E77 - Zlatni kavez (77)

4.7. 20:20
Nova TV
70 minuta

Sejran i Kazim dolaze u kuću Korhanovih čim saznaju za incident, ali Sunina reakcija ih iznenadi. Ferit odlučuje stati na kraj Kazimovoj okrutnosti te, riskirajući sve, odvodi Sejran od Kazima. Sejran i Ferit provode nježne trenutke pune ljubavi, dok Sejran objašnjava Feritu zašto se morala zaručiti. Svi su zadivljeni Sejraninom žrtvom, a uz pomoć grofa Zije, uspijevaju učiniti Okeša nemoćnim. Među Halis-agom i Hatuč dolazi do iznenađujućeg događaja. Ferit, želeći ostaviti teške dane iza sebe, nastoji nagovoriti Sejran na novi početak.

Dodatne informacije
Dostupno za 1 sat
S01E87

Zlatni kavez (87)

22.7. 20:20, Nova TV, 60 minuta

Zlatni kavez (87)

Ferit, koji želi spriječiti da se dogodi nešto loše, suočava se s Akinom. Ferit također nastoji usrećiti Sejran što je više moguće te joj priprema veliko iznenađenje. Dok se par bori za lijepu budućnost, Akin krene s provođenjem plana koji će im pokvariti sreću. Ferit je bijesan i u panici jer je Sejran oteta te na sve moguće načine pokušava saznati tko stoji iza otmice. Nove epizode serije ”Zlatni kavez” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

O emisiji

Nakon što mu se cijeli život okrenuo naglavačke, Ferit se mora suočiti s još jednom novom situacijom. Naime, kako bi dokazao djedu da je ozbiljno shvatio obiteljski život, trudi se naviknuti na novo radno mjesto. Iza zatvorenih vrata ne mari za djedove savjete i dalje se svađa sa Sejran. Lukavi Kazim dolazi u Istanbul.