Crna lista / 03.04.2024, 04:40

Crna lista / 03.04.2024, 04:40

Crna lista

3.4. 04:40
Nova TV
40 minuta

Nakon šokantnog saznanja da se Raymond Reddington Red (James Spader) lažno predstavlja, Elizabeth Keen (Megan Boone) je rastrgana između odnosa koji je razvila s čovjekom koji tvrdi da joj je otac i svoje želje da rasvijetli dugogodišnje tajne i laži. Red u međuvremenu usmjerava Liz i FBI na trag dosad najčudnijih i najopasnijih kriminalaca, širi svoje carstvo i usput likvidira neprijatelje. No između njega i Liz cijelo vrijeme traje nelagodno nadmudrivanje koje će uroditi razbijanjem tabua i otkrivanjem istine. ---- Dok Posebna jedinica traga za liječnikom koji kriminalcima pomaže u stvaranju novih identiteta, Liz (Megan Boone) i Jennifer (Fiona Dourif) udružuju snage ne bi li otkrile kako je Redu (James Spader) pošlo za rukom da se više od trideset godina lažno predstavlja kao njihov otac.

Dodatne informacije

O emisiji

Nakon šokantnog saznanja da se Raymond Reddington Red (James Spader) lažno predstavlja, Elizabeth Keen (Megan Boone) je rastrgana između odnosa koji je razvila s čovjekom koji tvrdi da joj je otac i svoje želje da rasvijetli dugogodišnje tajne i laži. Red u međuvremenu usmjerava Liz i FBI na trag dosad najčudnijih i najopasnijih kriminalaca, širi svoje carstvo i usput likvidira neprijatelje. No između njega i Liz cijelo vrijeme traje nelagodno nadmudrivanje koje će uroditi razbijanjem tabua i otkrivanjem istine.
----
Dok Posebna jedinica traga za liječnikom koji kriminalcima pomaže u stvaranju novih identiteta, Liz (Megan Boone) i Jennifer (Fiona Dourif) udružuju snage ne bi li otkrile kako je Redu (James Spader) pošlo za rukom da se više od trideset godina lažno predstavlja kao njihov otac.