Crna lista

Crna lista

S06E10 - The Cryptobanker

29.3. 03:05
Nova TV
40 minuta
2019

The Task Force delves into the unregulated world of cryptocurrency in order to stop an impending attack, while Red undertakes a risky endeavor in order to secure his freedom.

Dodatne informacije

Epizode

Season 7
Dostupno za 2 sata
S07E01

Crna lista VII (17)

25.4. 16:15, STAR, 55 minuta

Crna lista VII (17)

Ressler prisiljen je obračunati se s traumom iz prošlosti i obiteljskim tajnama nakon što ga brat povede u rodni kraj radi riskantnoga posla.

O emisiji

2019

Nakon šokantnog saznanja da se Raymond Reddington Red (James Spader) lažno predstavlja, Elizabeth Keen (Megan Boone) je rastrgana između odnosa koji je razvila s čovjekom koji tvrdi da joj je otac i svoje želje da rasvijetli dugogodišnje tajne i laži. Red u međuvremenu usmjerava Liz i FBI na trag dosad najčudnijih i najopasnijih kriminalaca, širi svoje carstvo i usput likvidira neprijatelje. No između njega i Liz cijelo vrijeme traje nelagodno nadmudrivanje koje će uroditi razbijanjem tabua i otkrivanjem istine.
----
Dok Posebna jedinica traga za liječnikom koji kriminalcima pomaže u stvaranju novih identiteta, Liz (Megan Boone) i Jennifer (Fiona Dourif) udružuju snage ne bi li otkrile kako je Redu (James Spader) pošlo za rukom da se više od trideset godina lažno predstavlja kao njihov otac.

Autori

Terrence O'Hara, Kelli Johnson