Kumovi

Kumovi

S03E03 - Episode 31

12.2. 15:50
Nova TV
65 minuta

Milica je tužna jer je jučer propustila autohtone proizvode, a danas će propustit otvaranje izložbe. No, uskoro joj dolazi neočevivani posjetioc. Matija i Martin pokušavaju provesti kvalitetno vrijeme zajedno. Matija čak organizira Ivku da čuva bebu Cvitu, no Martina neplanirano zaokupiraju turistice koje se žele dobro provesti na svojoj djevojačkoj. Braći njihova poslovna ideja o električnoj punionici ne ide po planu, a Stipan ideju predstavi kao svoju te su braća prisiljena ponovo se obratiti Stanislavu za pomoć. Zvone i Marko Šank organiziraju izložbu na temu povijesti Zaglava, a Zlatan je predstavljen kao glavni izlagač.

Dodatne informacije

Epizode

Season 3
S03E03

Episode 31

20.2. 20:20, Nova TV, 60 minuta

Episode 31

O emisiji

Milica je tužna jer je jučer propustila autohtone proizvode, a danas će propustit otvaranje izložbe. No, uskoro joj dolazi neočevivani posjetioc.
Matija i Martin pokušavaju provesti kvalitetno vrijeme zajedno. Matija čak organizira Ivku da čuva bebu Cvitu, no Martina neplanirano zaokupiraju turistice koje se žele dobro provesti na svojoj djevojačkoj.
Braći njihova poslovna ideja o električnoj punionici ne ide po planu, a Stipan ideju predstavi kao svoju te su braća prisiljena ponovo se obratiti Stanislavu za pomoć.
Zvone i Marko Šank organiziraju izložbu na temu povijesti Zaglava, a Zlatan je predstavljen kao glavni izlagač.