Oproštajno pismo (4)

Oproštajno pismo (4)

S01E31 - Oproštajno pismo (31)

12.2. 22:15
Nova TV
75 minuta

Zija počinje novi životni put s tajnom koju je Alanur godinama čuvala, što joj sada predstavlja još veći teret. Asli se sva izgubi kad shvati da je Bariš još na slobodi i nije uhvaćen. Mehmet je voljan poduzeti sve kako bi pomogao Asli da opet bude kao prije. Već je dovoljno izazovno to što Alanur mora i dalje boraviti pod krovom obitelji Karli, a situaciju još težom čini napetost između Seher i njezinih rođaka. Nove epizode serije ”Oproštajno pismo” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dodatne informacije

Epizode

Season 1
S01E32

Oproštajno pismo (32)

14.2. 11:00, Nova TV, 80 minuta

Oproštajno pismo (32)

Bariš ima dominaciju nad Hatidže koja napravi presudnu pogrešku. Budući da ta pogreška utječe na Seherin život, cijela obitelj mora preuzeti golem teret nove tajne. Seher priznaje krivnju i svi se nađu usred velike krize. Dok Mina i Selčuk inzistiraju da je Asli kriva za sve što se dogodilo, njezin utjecaj slabi unutar goleme kuće. Mehmet je to shvatio i mora donijeti odluku. Hoće li stati na stranu preostalih članova svoje obitelji ili uz Asli? Nove epizode serije ”Oproštajno pismo” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E33

Oproštajno pismo (33)

15.2. 11:05, Nova TV, 80 minuta

Oproštajno pismo (33)

Zija priseže da će uništiti Nevzatu život kao da se osvećuje za cijelu prošlost. Hatidže unatoč svemu nastoji osigurati da njezina obitelj dobije što zaslužuje. Pod utjecajem neočekivane osobe, Alanur odluči razotkriti pravu istinu o Beste. No može li Beste podnijeti tu istinu? Ili će se i obitelj Jildiz raspasti baš kao obitelj Karli? Mogu li Mehmet i Asli sve to podnijeti i nastaviti živjeti u toj kući? Ako i bude tako, kako će na njih utjecati vijest koju su upravo čuli? Nove epizode serije ”Oproštajno pismo” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E34

Oproštajno pismo (34)

16.2. 10:55, Nova TV, 80 minuta

Oproštajno pismo (34)

Obitelj Karli šokirana je spoznajom da su u rodu s Beste. Dok ta vijest teško pogađa Asli i Mehmeta, Selčuk i Mina izrazito su bijesni. Budući da ne namjerava biti ostavljena, Mina odlučuje surađivati s Hatidže. Selčuk shvaća da se sve više otuđuje od obitelji. Dok nosi Ziji omotnicu koju joj je dala Seher, Alanur se iznenada onesvijesti. Nove epizode serije ”Oproštajno pismo” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E35

Oproštajno pismo (35)

19.2. 11:35, Nova TV, 80 minuta

Oproštajno pismo (35)

Asli i Beste hitaju s majkom u bolnicu. Iako sada Alanur prati sreća i ponovno je uz ljubav svojeg života, nailazi na neočekivanu zapreku. Unatoč svemu, Asli i Mehmet pokušavaju održati ravnotežu u kući. Bez obzira na neugodne dane iz prošlosti, u vrtu obitelji Karli održava se veliko vjenčanje. Ovo vjenčanje nekima će donijeti sreću, a nekima rastanak. Nove epizode serije ”Oproštajno pismo” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E36

Oproštajno pismo (36)

19.2. 22:10, Nova TV, 75 minuta

Oproštajno pismo (36)

Mehmet i Asli suočavaju se s brojnim izazovima u kući, a vijest koju su nedavno čuli samo dodatno komplicira njihovu situaciju. Obitelj Karli je šokirana otkrićem da su u srodstvu s Beste. Asli i Mehmet teško podnose tu spoznaju, dok Selčuk i Mina iskazuju izraženi bijes. Mina, odlučna da ne bude napuštena, surađuje s Hatidže, dok Selčuk osjeća sve veću udaljenost od obitelji. Alanur, noseći Zijinu omotnicu, iznenada se onesvijesti, što dovodi do hitne situacije u bolnici. Asli i Beste brinu se za majku, ali se suočavaju s neočekivanom preprekom. Nove epizode serije ”Oproštajno pismo” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E37

Oproštajno pismo (37)

20.2. 22:15, Nova TV, 75 minuta

Oproštajno pismo (37)

Unatoč izazovima, Mehmet i Asli nastoje održati stabilnost u kući dok se bliži veliko vjenčanje u vrtu obitelji Karli. Ovo vjenčanje donosi različite emocije, od sreće do žaljenja. Seherina odsutnost u kući stvara kaos, dok crni oblaci nadilaze vjenčanje nakon rastanka Alanur i Zije. Beste prva reagira na hitnu situaciju Mininog zdravlja, dok se Mehmet i Asli trude spasiti njezin život. U isto vrijeme, u kući obitelji Karli, Nevzat i njegovi bliski suradnici čekaju važne vijesti koje izazivaju bijes kod Hatidže. Nove epizode serije ”Oproštajno pismo” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dostupno za 19 sati
S01E38

Oproštajno pismo (38)

21.2. 22:15, Nova TV, 75 minuta

Oproštajno pismo (38)

Asli dobiva neočekivane dobre vijesti dok se bori s rastućom napetošću između Mehmeta i Selčuka. Nevzat smišlja kako uništiti Mehmeta preko Selčuka, dok Hatidže smišlja sveobuhvatan plan. Nema više povratka na staro za članove obitelji Karli, jer su svi sada suočeni s promjenama i izazovima koji ih čekaju. Seher, čuvši vijest o sve većem nemiru koji vlada u kući Karli, odlučuje progovoriti istinu. No, njezino priznanje izaziva dodatnu napetost među članovima obitelji. Nove epizode serije ”Oproštajno pismo” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dostupno za 1 dan
S01E39

Oproštajno pismo (39)

22.2. 22:15, Nova TV, 75 minuta

Oproštajno pismo (39)

Mina i Selčuk su ogorčeni, dok Asli shvaća da se mora suočiti s posljedicama. Mehmet se osjeća rastrganim između svoje obitelji i ljubavi prema Asli, dok Zija gaji osjećaje osvete prema Nevzatu. Alanur se bori s komplikacijama u svom ljubavnom životu, dok Beste pokušava pronaći način da se nosi s novootkrivenom istinom. Vjenčanje u obitelji Karli postaje sve napetije, a tajanstveni događaji prijete da će uništiti sve što su izgradili. Nove epizode serije ”Oproštajno pismo” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dostupno za 2 dana
S01E40

Oproštajno pismo (40)

23.2. 22:15, Nova TV, 80 minuta

Oproštajno pismo (40)

Asli i Mehmet rade zajedno kako bi spasili Minu, dok Hatidže smišlja plan za zaštitu svoje obitelji. Nevzat se osjeća sve sigurnijim u svojim mračnim namjerama, dok se Selčuk pita gdje mu je mjesto u cijeloj priči. Dok se situacija u kući Karli sve više zakomplicira, istina se polako razotkriva, a posljedice će biti duboke i dalekosežne. Nove epizode serije ”Oproštajno pismo” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dostupno za 5 dana
S01E41

Oproštajno pismo (41)

26.2. 22:15, Nova TV, 75 minuta

Oproštajno pismo (41)

U Zijinoj kući nitko više nema mira, i nakon Seherinog odlaska, ondje se širi sve veći kaos. Nakon razdvajanja Alanaura i Zije, nad vjenčanjem se naglo nadvijaju tamni oblaci. Mina, koja je hitno prebačena u bolnicu, prva je pomoć pružila Beste.

O emisiji

Mehmet ne vjeruje u ljubav zbog svega onoga što mu je Seher podsvjesno usadila. Život potvrđuje ono što vjerujemo. Djevojke koje ulaze u Mehmetov život razočaraju ga i uništavaju njegovu vjeru u ljubav. Ne vjeruje u ljubav jer je za njega brak odluka koju treba donijeti glavom, a ne srcem. Asli je živahna i vesela djevojka. Za razliku od sestre, njome nije lako upravljati.Propuštene epizode serije ”Oproštajno pismo” pogledajte na Novoj Plus.