Hamburg 112 (2)

Hamburg 112 (2)

S03E05 - Hamburg 112 III (5)

11.7. 16:20
Doma TV
50 minuta

Kolege se susreću s novim slučajem i sigurni su da počinitelja treba tražiti među prevarenim investitorima, no tada se situacija iznenađujuće preokreće: Marie puca u navodnog uljeza u svojoj kući i nanosi mu ozljede opasne za život. Ispada da je to Axel Volkmann, njezin suprug koji je bio nestao!

Dodatne informacije
Snimi
Snimi seriju

Epizode

Season 3
S03E04

Hamburg 112 III (4)

12.7. 06:25, Doma TV, 45 minuta

Hamburg 112 III (4)

Iscrpljena, usamljena i izgubljena, 74-godišnja Hedi Haller luta gradom vukući svoj kofer na kotačićima. Kad je prolazila pokraj Elkeina bara, privukla je Elkeinu pozornost: navodno je starica bez razloga izbačena iz stana na ulicu. Melanie i Kai istražuju stvar i otkrivaju da je Hedi Haller deložirana. Vlasnik nekretnina Florian Schütz može potvrditi da je Hedi, zbog odbijanja da prihvati ”zamjenski stan”, izgubila stanarsko pravo u kući kojoj je potrebna obnova. Ali Kai ne želi staricu beskućnicu prepustiti samoj sebi. Doduše, njegov pokušaj da smekša srce vlasnika nekretnina završava neuspjehom jer stanodavac i stanarka jedno drugomu nisu nepoznati. U isto vrijeme Franzi i Boje prate tragove osumnjičenog za provalu u stambenoj zgradi Hedi Haller. Ne samo da su utvrdili identitet provalnika nego su kod njega našli i tragove dobro osmišljenog plana.

S03E05

Hamburg 112 III (5)

12.7. 07:10, Doma TV, 45 minuta

Hamburg 112 III (5)

Kolege se susreću s novim slučajem i sigurni su da počinitelja treba tražiti među prevarenim investitorima, no tada se situacija iznenađujuće preokreće: Marie puca u navodnog uljeza u svojoj kući i nanosi mu ozljede opasne za život. Ispada da je to Axel Volkmann, njezin suprug koji je bio nestao!

S03E06

Hamburg 112 III (6)

15.7. 06:35, Doma TV, 40 minuta

Hamburg 112 III (6)

U kaskadnoj četvrti Treppenviertel Blankenese mlada žena Martina Eckholt gurnuta je niza stube. Odvedena je u bolnicu na Labi, bez svijesti. Prvi trag vodi Bojea i Franzi do Saskije Muthspiel, žrtvine sestre, i njezina supruga Andreasa, koji uskoro očekuju dijete. Isprva sve upućuje na ljubomornu dramu između sestara. No tada slučaj dobiva presudnu prekretnicu: Melanie i Kai pronalaze dokaze kod Nicole Lamprecht, susjede Martine Eckholt, da su obje žene pripadnice ilegalnog piramidalnog sustava.

S03E07

Hamburg 112 III (7)

15.7. 07:15, Doma TV, 50 minuta

Hamburg 112 III (7)

Iz ureda mladog arhitekta Svena Deckera ukradena su računala i tvrdi diskovi. Melanie i Kai uzalud čekaju Deckera na mjestu zločina jer je on sudjelovao u jednom sudaru. Čini se da je Bojeu i Franzi jasno tko je kriv: Sven Decker udario je straga u ”Jaguar” 78-godišnje Marte. Decker pak tvrdi da je starica bez razloga naglo zakočila. Oboje dolaze u bolnicu na Labi na daljnje pretrage. Zbog unutarnjih ozljeda Sven Decker mora ostati u bolnici. To je kraj za njegov arhitektonski ured jer je danas trebao održati važnu prezentaciju koja je odlučivala o njegovoj budućnosti.

S03E08

Hamburg 112 III (8)

15.7. 15:30, Doma TV, 60 minuta

Hamburg 112 III (8)

U jednom je hotelu prijavljen nestanak mlade majke Nadje Timm. Ona je ondje ostavila svoju kćer Lilly samu. Istraga Melanie i Kaija otkriva da je nestala žena možda pokradena te da se sama uputila u potragu za počiniteljem. Kad Melanie i Kai pronalaze Nadjinu torbicu i tragove krvi u parkirnoj garaži, postaje jasno da se potraga za nestalom ženom mora provesti što je hitnije moguće

S03E09

Hamburg 112 III (9)

15.7. 16:30, Doma TV, 45 minuta

Hamburg 112 III (9)

Melanie primjećuje automobil bez registracijskih pločica koji vozi maloljetni dječak. Ona slijedi vozilo u bijegu, no potjera završava u luci, gdje se odbjeglo vozilo zalijeće u Labu. Brzo postaje jasno kako nema šanse da je netko preživio. Melanie se mora suočiti s očajnim roditeljima Angelikom i Bernardom, koji nju krive za smrt sina Tima. U međuvremenu Boje i Franzi doznaju da je Tim imao velikih problema kod kuće. Je li to bilo samoubojstvo frustriranog tinejdžera? No dolazi do iznenađujućeg preokreta kad automobil izvuku, a u njemu nema nikoga.

S03E10

Hamburg 112 III (10)

18.7. 03:05, Doma TV, 45 minuta

Hamburg 112 III (10)

Franzi ne može vjerovati svojim očima: bicikli svih stanovnika vise na drveću poput božićnih kuglica. Ono što je isprva izgledalo kao bizarna šala ispostavilo se kao perfidni plan: Daniel Schubert, koji uhodi Franzi, priredio je taj spektakl kako bi je svladao. Prijeti Franzi da će Philipp Rost i drugi ljudi biti u smrtnoj opasnosti ako ne pođe s njim. Franzi zadržava prisebnost i lukavo pokušava otkriti što je Schubert isplanirao. Za to vrijeme u Policijskoj postaji 21 zavladala je uzbuna za najviši stupanj pripravnosti: tko je čovjek koji je oteo Franzi i koliko je zapravo opasan?

S03E12

Hamburg 112 III (12)

18.7. 07:00, Doma TV, 45 minuta

Hamburg 112 III (12)

Melanie i Kai sudjeluju u ranojutarnjoj raciji koja se, međutim, izjalovila jer je netko vlasnika kafića Sorikina, Rusa, očito upozorio u zadnji čas. Istodobno, Boje i Franzi pozvani su na mjesto pucnjave. Netko je naciljao i hladnokrvno ubio jednog čovjeka trenutak prije nego što je ovaj uspio dati Volkeru Hillmannu, službeniku Odjela za organizirani kriminal, informacije o ruskoj mafiji. Jedini svjedok: mala Leonie, kći jedne Bojeove bivše djevojke. Bojeu je odmah jasno da je djevojčica zbog toga u velikoj opasnosti.

S03E13

Hamburg 112 III (13)

18.7. 07:45, Doma TV, 45 minuta

Hamburg 112 III (13)

Nakon Bojeova odlaska Franzi nema partnera, a upravitelj okruga Berger očajnički traži prikladnog nasljednika. Kad je od Wollea dobio dojavu da se izvjesni Henning Storm vratio u grad, kolega kojeg bi Berger htio zaposliti kod sebe, odmah se uputio k njemu. Ali kad je stigao u boksački studio u kojem je Henning boksao u sparing-meču, njegov protivnik Simon Braun pao je na tlo i nedugo zatim umro u bolnici na Labi. Je li Henning kriv za to?

Dostupno za 2 sata
S03E14

Hamburg 112 III (14)

18.7. 15:25, Doma TV, 55 minuta

Hamburg 112 III (14)

Henningu Stormu prvi je radni dan u Policijskoj postaji 21. Ali nije započeo mirno.Tek što je započeo s dužnosti, novi kolega beskompromisno svladava pijanog izgrednika u policijskoj postaji. Franzi naslućuje nešto loše: ne odobrava takve metode, a Berger još očekuje i da uči od svog navodno iskusnog kolege. Prva zajednička operacija vodi ih do isprva bezazlenog susjedskog spora između Bärbel Fröhlich i Petera Habichta, koji s još dvoje vlasnika stanova žive u otmjenoj gradskoj kući: Anjom Bachmann i Ulrichom Schutzkom. Ali tada pronalaze bivšeg dečka Anje Bachmann kako, nakon pada niza stube, leži onesviješten u podrumu. Sve je jača sumnja da se Anja Bachmann osvetila bivšem zbog ponavljajućeg fizičkog zlostavljanja.

Dostupno za 3 sata
S03E15

Hamburg 112 III (15)

18.7. 16:20, Doma TV, 55 minuta

Hamburg 112 III (15)

Franzi je imenovana zapovjednicom policije. Ali kad joj Henning želi nazdraviti šalicom kave, Franzi se od tog mirisa smuči. Kai je zadirkuje da je možda trudna.U Franzinoj glavi nešto se počinje kuhati. Gotovo odahnuvši zbog skretanja s teme, zajedno s Henningom preuzima sljedeći zadatak: biciklistička nesreća 11-godišnjeg Tima. Istodobno, Melanie i Kai preuzimaju slučaj provale kod obitelji Böhm. Osim laptopa Julije Böhm, ukradeno je samo nekoliko dragocjenosti. Ispostavlja se da je Tim sin Böhmovih. Je li ovo slučajnost ili Julijina promjena posla i selidba u Köln imaju neke veze sa slučajem?

O emisiji

Policajci u ophodnji Nils, Melanie, Boje i Franzi iz Policijske postaje 21 nakon spektakularne potjere uhićuju kradljivca automobila Dennisa Baumeistera. No je li on zbilja namjeravao samo ukrasti auto? Naime, na stražnjem sjedalu nalazio se četverogodišnji Finn Greve. Roditelji Jan i Katja Greve ne mogu zamisliti da bi netko namjerno oteo njihovo dijete. Tek nakon što Nils i Melanie saznaju da Baumeister radi za zloglasnog kamatara, istina polako izlazi na vidjelo. Jan Greve ovisnik je o kocki i ima velike dugove kod Hagena. Otmica je trebala poslužiti kao sredstvo pritiska kako bi Grevea prisilili da plati dugove. Kada Nils i Melanie pronađu kamatara, već je gotovo prekasno... Boje i Franzi imaju posla s apsurdnom svađom među susjedima, Veronika Waldmeyer optužuje svoju susjedu Elke Schmitt da je namjerno pregazila njezinu voljenu mačku Charlie. Boje i Franzi uspijevaju smiriti situaciju, no uskoro ih ponovno pozovu na mjesto događaja. Gđa Waldmeyer je motikom napala i ozlijedila gđu Schmitt. Boje i Franzi odvode tvrdoglavu gđu Waldmeyer u policijsku postaju gdje slučaj doživi neočekivani preokret. U međuvremenu se Franzi mora nositi s velikim izazovima policijskog posla, tek je odnedavno policajka, a već je napadnuta tijekom intervencije pri čemu zamalo da nije smrtno stradala. Njezin nadređeni Berger želi je nakon toga maknuti iz službe... Policajac Nils i liječnica Anna jako su zaljubljeni te razmišljaju o zajedničkom životu. Melanie se čini ljubomornom na sreću svog kolege te ga podbada. Annin 10-godišnji sin Ole također je ljubomoran na vezu svoje majke i Nilsa.