Snaga obitelji

Snaga obitelji

S01E118 - Snaga obitelji (118)

11.7. 05:45
Doma TV
35 minuta

Ilknurina neočekivana ponuda šokira Šengul. Kad Ilknur odvede Emel, Omer i Asije proživljavaju trenutke ispunjene strahom. Orhan donosi radikalnu odluku protiv Šengul. Podli potez koji je Akif povukao, na kraju će igrati protiv njega. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dodatne informacije

Epizode

Season 1
S01E120

Snaga obitelji (120)

15.7. 05:40, Doma TV, 55 minuta

Snaga obitelji (120)

Dok događaji koji se odvijaju kod Asije ponovno uzrokuju njezin sukob s Dorukom, Tolga ne želi izgubiti Džemile. U novoj situaciji u kojoj se našao, odluči pratiti sasvim drukčiji put. Nevjerojatna situacija u kojoj se našla Šengul šokira, pak, cijelu obitelj. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E123

Snaga obitelji (123)

18.7. 06:05, Doma TV, 55 minuta

Snaga obitelji (123)

Dok se Omer koji je počeo raditi na novom poslu susreće sa nezavidnom situacijom koja će ga ražalostiti, Tolga koji za sve predstavlja sve veću prijetnju Džemile tjera na donošenje novih odluka koje se njoj neće svidjeti. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E124

Snaga obitelji (124)

19.7. 06:00, Doma TV, 40 minuta

Snaga obitelji (124)

Na školskoj zabavi za kraj semestra svu djecu, pak, očekuje večer puna straha. Oguldžan je suočen s opasnošću da bude zakopan u beton. Za to vrijeme u Suzaninom se taboru odvijaju važni događaji. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

O emisiji

Veli i Hatidže bili su radnici kojima su možda nedostajale materijalne stvari poput velike kuće, automobila i novaca za neumornu kupnju, no njihova su im djeca predstavljala srž bogatstva. 19-godišnji Kadir, 17-godišnji blizanci Omer i Asije te 6-godišnja djevojčica Emel njihova su četiri dragulja koja znaju kako se brinuti jedno o drugome. Sa životnim se izazovima nose tako da kažu: „neka život ide svojim putem“ i kao obitelj bili su sretni do jednog kišnog dana kada je Hatidže svjedočila nesretnoj situaciji. Kad je poslana da počisti vikendicu svoje šefice Nebahat, Hatidže je zatekla njezinog muža Akifa u ljubavnom činu sa ženom svog poslovnog partnera, Suzan Manjasli. Hatidže u šoku pobjegne iz kuće, a na putu joj niz nesretnih događaja ne daju mira te pogine u prometnoj nesreći. Hatidžin suprug Veli zbunjen je i ne zna što se dogodilo te postaje sumnjičav jer se ona nalazila u autu Akifa Atakula. Veli je zaposlen na gradilištu čiji je vlasnik Akif te se s njim suoči. No, kad njegov razgovor s Akifom, koji se uspješno pravi da nema pojma što se dogodilo, preraste u svađu, on uzrokuje i Velijevu smrt. Nakon tih dvaju incidenata, četvero bistrih siročića oplakuje smrt svojih roditelja. Najstariji brat Kadir spreman je dati život za brata i sestre, a jedini mu je životni cilj brinuti se o njima i podupirati njihovo obrazovanje. Kad ih stanodavac izbaci iz njihova doma, a rodbina ne želi skrbništvo, jedino mjesto koje im preostaje za život jest kokošinjac u dvorištu njihova strica. Dok je život okrutan prema njima, oni daju sve od sebe kako bi opet preživjeli. Za to vrijeme Akif majstorski skriva zločine te Kadiru nudi posao, a Omera i Asije prima u privatnu školu koja je u njegovu vlasništvu. S tim novim poglavljem četvero braće i sestara susreće se sa svijetom djece bogataša. U tom novom sustavu s tajnama koje nitko ne zna, a koje se otkrivaju iz dana u dan, bit će rastanaka, iznenadnih partnerstava, neobičnih prijateljstava i nemogućih ljubavi...