Snaga obitelji

Snaga obitelji

S01E113 - Snaga obitelji (113)

4.7. 06:00
Doma TV
40 minuta

U kući u koju Asije odlazi raditi braću Eren, pak, očekuje ružno iznenađenje. Ilknur i Burhan se osjećaju krivo zbog Emelina ranjavanja. Stoga se trude biti potpora braći Eren. Dok se Omer susreće sa strogim stavom obitelji zbog nevolje u koju se uvalio, Šengul se šokira prizorom koji je dočeka. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dodatne informacije

Epizode

Season 1
S01E123

Snaga obitelji (123)

18.7. 06:05, Doma TV, 55 minuta

Snaga obitelji (123)

Dok se Omer koji je počeo raditi na novom poslu susreće sa nezavidnom situacijom koja će ga ražalostiti, Tolga koji za sve predstavlja sve veću prijetnju Džemile tjera na donošenje novih odluka koje se njoj neće svidjeti. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E124

Snaga obitelji (124)

19.7. 06:00, Doma TV, 40 minuta

Snaga obitelji (124)

Na školskoj zabavi za kraj semestra svu djecu, pak, očekuje večer puna straha. Oguldžan je suočen s opasnošću da bude zakopan u beton. Za to vrijeme u Suzaninom se taboru odvijaju važni događaji. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

S01E125

Snaga obitelji (125)

22.7. 05:50, Doma TV, 75 minuta

Snaga obitelji (125)

Među učenicima koji će sudjelovati na gimnazijskom plesnom natjecanju dolazi do iznenađujućeg ishoda. Nebahat i Ajla, koje žele napraviti prvi korak za svoj kozmetički brend, susreću se s Akifovom šokantnom ponudom. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dostupno za 11 sati
S01E126

Snaga obitelji (126)

23.7. 05:40, Doma TV, 25 minuta

Snaga obitelji (126)

Za djecu je na rasporedu izbor predstavnika škole koji se održava na koledžu Ataman. Doruk je odlučan u namjeri da pobijedi na izborima i ulazi u iznenađujuću utrku. No, nestanak prijatelja u morskim dubinama, Asije i ostale potakne na veliku suradnju. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dostupno za 1 dan
S01E127

Snaga obitelji (127)

24.7. 05:40, Doma TV, 25 minuta

Snaga obitelji (127)

Svi kandidati koji se nadaju osvojiti mjesto predsjednika čine sve što je u njihovoj moći kako bi pobijedili na izborima. Dok se Orhan osjeća bespomoćno ne znajući kako otplatiti dug lihvaru, dolazak Emirovih u školu posije sjeme nove napetosti. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dostupno za 2 dana
S01E128

Snaga obitelji (128)

25.7. 05:40, Doma TV, 20 minuta

Snaga obitelji (128)

Kad se Šengul sjeti brojnih događaja iz prošlosti, svi dožive veliki šok. Dok se tijek događaja u Omerovu i Tajfunovu taboru mijenja iz dana u dan, ta situacija za Omera uzrokuje teške dane. Dok se u Koledžu Ataman počinju događati iznenađenja koja će ozbiljno utjecati na Omera, Doruka, Oguldžana i Berka, Akif želi pokazati da sve konce u tvrtki drži u svojim rukama. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Dostupno za 3 dana
S01E129

Snaga obitelji (129)

26.7. 05:40, Doma TV, 20 minuta

Snaga obitelji (129)

Akif koji mašta o tome da opet bude sa Suzan susreće se s velikim iznenađenjem. Kod Orhana se, pak, odvijaju događaji koji će pobuditi Šengulinu ljubomoru. Osim toga, Gonul povlači podle poteze kako bi Orhana udaljila od Šengul. Nove epizode serije ”Snaga obitelji” gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

O emisiji

Veli i Hatidže bili su radnici kojima su možda nedostajale materijalne stvari poput velike kuće, automobila i novaca za neumornu kupnju, no njihova su im djeca predstavljala srž bogatstva. 19-godišnji Kadir, 17-godišnji blizanci Omer i Asije te 6-godišnja djevojčica Emel njihova su četiri dragulja koja znaju kako se brinuti jedno o drugome. Sa životnim se izazovima nose tako da kažu: „neka život ide svojim putem“ i kao obitelj bili su sretni do jednog kišnog dana kada je Hatidže svjedočila nesretnoj situaciji. Kad je poslana da počisti vikendicu svoje šefice Nebahat, Hatidže je zatekla njezinog muža Akifa u ljubavnom činu sa ženom svog poslovnog partnera, Suzan Manjasli. Hatidže u šoku pobjegne iz kuće, a na putu joj niz nesretnih događaja ne daju mira te pogine u prometnoj nesreći. Hatidžin suprug Veli zbunjen je i ne zna što se dogodilo te postaje sumnjičav jer se ona nalazila u autu Akifa Atakula. Veli je zaposlen na gradilištu čiji je vlasnik Akif te se s njim suoči. No, kad njegov razgovor s Akifom, koji se uspješno pravi da nema pojma što se dogodilo, preraste u svađu, on uzrokuje i Velijevu smrt. Nakon tih dvaju incidenata, četvero bistrih siročića oplakuje smrt svojih roditelja. Najstariji brat Kadir spreman je dati život za brata i sestre, a jedini mu je životni cilj brinuti se o njima i podupirati njihovo obrazovanje. Kad ih stanodavac izbaci iz njihova doma, a rodbina ne želi skrbništvo, jedino mjesto koje im preostaje za život jest kokošinjac u dvorištu njihova strica. Dok je život okrutan prema njima, oni daju sve od sebe kako bi opet preživjeli. Za to vrijeme Akif majstorski skriva zločine te Kadiru nudi posao, a Omera i Asije prima u privatnu školu koja je u njegovu vlasništvu. S tim novim poglavljem četvero braće i sestara susreće se sa svijetom djece bogataša. U tom novom sustavu s tajnama koje nitko ne zna, a koje se otkrivaju iz dana u dan, bit će rastanaka, iznenadnih partnerstava, neobičnih prijateljstava i nemogućih ljubavi...