Gorski spašavatelji XI (2)

Gorski spašavatelji XI (2)

S06E06 - Die Bergretter

21.11. 10:10
Doma TV
50 minuta

Kad helikopter primi poziv u pomoć, upravo nadlijeće planinske vrhove u potrazi za Juli. Buntovna je djevojka u bijegu. Osuđena je na rad za opće dobro, ali nema volje za to. Radije se nespretno penje brdima pa tako naiđe na umirovljenički par koji je nakanio počiniti samoubojstvo.

Dodatne informacije
S07E01

Bergretter VII.

23.11. 02:40, Doma TV, 40 minuta

Bergretter VII.

Nove epizode i novi glumci. Sebastian Ströbel kao Markus Kofler u sedmoj je sezoni novi voditelj stanice Gorske službe spašavanja u Ramsauu. Mirko Lang u ulozi Benjamina Maraseka preuzima tijekom sedme sezone trgovinu Tonija Stössla (Martin Klempnow). I dalje nas očekuju opasne spasilačke akcije, dramatičnost i humor pred veličanstvenom panoramom planinskog krajolika oko Dachsteina. --- Mlada Pia Hoefling sama je na planinarenju. Kad se nađe u nevolji, gorski spašavatelji priteku joj u pomoć, ali pritom i sami dospiju u opasnost. Most, o kojem visi Pia, postupno popušta i svi bi mogli pasti u ponor...

S07E03

Die Bergretter

28.11. 17:35, Doma TV, 50 minuta

Die Bergretter

Osmogodišnja Martha prestrašeno luta šumom u zaprljanoj i krvavoj odjeći. Ne sjeća se ni što se dogodilo, ni čiji je mobitel koji ima sa sobom. Naposljetku Markus Kofler i Michael Dörfler naiđu na djevojčicu. Za to vrijeme Karin Junker naziva svog muža Simona, ali javi se Markus Kofler. Postaje jasno da je nestala ne samo Marthina majka nego i Simon.

O emisiji

Markus se živcira jer se inače iskusni penjač Simon bez potrebe doveo u opasnost. Kad Markus dozna da je Simon suradnik Petera Herbrechtera i da će postati član ekipe gorskih spašavatelja, nije baš oduševljen.