Norveška cestovna služba: Pustoš na autocesti Kompilacija

Norveška cestovna služba: Pustoš na autocesti Kompilacija

S04E05 - Norveška cestovna služba IV (Riblje ludilo)

16.12. 17:00
National Geographic
60 minuta

Jedna od najznačajnijih norveških izvoznih proizvoda je riba i njezin prijevoz znači dobar prihod za spasioce na zaleđenim cestama. u ovoj epizodi šef Thord mora nazvati starog prijatelja Bjorn kako bi mu pomogao. Zajedno odlaze spasiti prikolicu punu ribe.

Dodatne informacije
Snimi
Snimi seriju
S04E05

Norveška cestovna služba IV (Riblje ludilo)

17.12. 02:40, National Geographic, 45 minuta

Norveška cestovna služba IV (Riblje ludilo)

Jedna od najznačajnijih norveških izvoznih proizvoda je riba i njezin prijevoz znači dobar prihod za spasioce na zaleđenim cestama. u ovoj epizodi šef Thord mora nazvati starog prijatelja Bjorn kako bi mu pomogao. Zajedno odlaze spasiti prikolicu punu ribe.

S04E06

Norveška cestovna služba IV (U šumi)

18.12. 02:40, National Geographic, 45 minuta

Norveška cestovna služba IV (U šumi)

U ovoj epizodi Thord spašava svog starog instrukrora vožnje, a Jo Roger odlazi pomoći kamionu koji je zapeo duboko u šumi.

S04E07

Norveška cestovna služba IV (Vješala)

19.12. 02:40, National Geographic, 45 minuta

Norveška cestovna služba IV (Vješala)

Mećava pogađa planine, a vozač ostaje zarobljen u oluji. Usprkos tome što ga boli ruka, Bjoern ga kreće spasiti. Na Thordovom teritoriju je zloglasno brdo nazvano Vješala, odnijelo je novu žrtvu. Vozilo je zaglavilo i treba Thordovu pomoć.

S04E08

Norveška cestovna služba IV (Kapetan Kaos)

20.12. 02:40, National Geographic, 45 minuta

Norveška cestovna služba IV (Kapetan Kaos)

Junaci ledenih cesta bore se tijekom zime s ekstremnim i nepredvidljivim vremenskim uvjetima, ali Thord gleda u budućnost i odlazi se sastati s konkurentskom tvrtkom. Nada se otkupiti njihvu tvrtku i proširiti svoje poslovno carstvo. Sa sobom vodi Bjoerna, koji ma ozlijeđenu ruku.

O emisiji

Bez obzira na nesreće, iz uprave za ceste poručuju da se ceste moraju smjesta otvoriti.