23.10. 08:50
National Geographic
20 minuta
Dostupno za 5 sati
$.nette.flashMessage($el.dataset.message, 'alert-success'))"
data-message="URL je kopiran"
class="tw-flex tw-items-center tw-gap-2 tw-w-full hover:tw-bg-gray-750 tw-whitespace-nowrap tw-py-2.5 tw-px-4"
>
Kopiraj URL
Otkrijte koliko začina ide u aromatičnu tikka masalu; kako slatki i kiseli gumeni crvići dobijaju okus koji steže usta; hrskave tortilje održe oblik do punjenja meksičkim poslasticama; uskršnja kremasta jaja dobijaju punjenje nalik pravom jajetu.
Dodatne informacije
Snimi
Dijeli
$.nette.flashMessage($el.dataset.message, 'alert-success'))"
data-message="URL je kopiran"
class="tw-min-w-[240px] tw-flex tw-items-center tw-gap-2 hover:tw-bg-gray-750 tw-whitespace-nowrap tw-py-2.5 tw-px-4"
>
Kopiraj URL
Snimi seriju
Tvornica hrane IV (Vrijeme za salamuru)
16.10. 08:00, National Geographic,
30 minuta
Tvornica hrane IV (Vrijeme za salamuru)
Tvornica hrane poslužuje milijun čokoladnih keksića, gurmansku mješavinu grickalica, retro ukiseljene ploške i kremastu juhu od gljiva.
Tvornica hrane IV (Lako kao pita)
17.10. 08:00, National Geographic,
25 minuta
Tvornica hrane IV (Lako kao pita)
Tvornica hrane analizira originalnu slasticu San Frana, kremaste pite od jabuka, brze samoslagajuće Caesar salate i engleske kolačiće bez glutena.
Tvornica hrane IV (Crveno ljuto zadovoljstvo)
17.10. 08:25, National Geographic,
25 minuta
Tvornica hrane IV (Crveno ljuto zadovoljstvo)
Tvornica hrane podići će temperaturu s legendarnim ljutim umakom, čokoladom starom jedno stoljeće i tvrdo kuhanim jajima - na njih tisuće.
O emisiji
To je afrodizijački napad, dok Tvornica hrane slavi ljubav s privlačnim ukiseljenim šparogama, karamelama s čilijem, svježom ciklom ravno iz vrta, te raskošnim sirupom od čokolade i makadamija.