Počinjem ponovno

Počinjem ponovno

21.11. 06:00
STAR Movies
105 minuta
2017
United States Komedija / Drama / Romantični

Život nedavno rastavljene majke Alice preokrene se naglavačke kada se u njezinu gostinsku kućicu usele trojica mladića. No njezina neočekivana nova obitelj i romansa ugroženi su kada joj se na vratima s kovčegom pojavi bivši muž. U modernoj romantičnoj komediji „Počinjem ponovno“ glavnu ulogu Alice Kinney tumači Reee Witherspoon. Alice se nedavno rastala od muža (Michael Sheen) i odlučuje vratiti se u svoj rodni Los Angeles sa svoje dvoje djece. Na izlasku povodom 40. rođendana Alice upoznaje trojicu nadobudnih redatelja koji traže stan. Pristaje ih privremeno smjestiti u svojoj gostinskoj kućici, iz čega izniknu neke neočekivane stvari. Aliceina neočekivana nova obitelj i nova romansa ugroženi su kada joj se na vratima, s kovčegom u ruci, pojavi bivši muž. „Ponovno počinjem“ priča je o ljubavi, prijateljstvu i obiteljima koje si sami stvorimo te o jednoj velikoj životnoj lekciji: novi počeci nisu za početnike.

Dodatne informacije

O emisiji

2017
United States Komedija / Drama / Romantični

Život nedavno rastavljene majke Alice preokrene se naglavačke kada se u njezinu gostinsku kućicu usele trojica mladića. No njezina neočekivana nova obitelj i romansa ugroženi su kada joj se na vratima s kovčegom pojavi bivši muž.
U modernoj romantičnoj komediji „Počinjem ponovno“ glavnu ulogu Alice Kinney tumači Reee Witherspoon. Alice se nedavno rastala od muža (Michael Sheen) i odlučuje vratiti se u svoj rodni Los Angeles sa svoje dvoje djece. Na izlasku povodom 40. rođendana Alice upoznaje trojicu nadobudnih redatelja koji traže stan. Pristaje ih privremeno smjestiti u svojoj gostinskoj kućici, iz čega izniknu neke neočekivane stvari. Aliceina neočekivana nova obitelj i nova romansa ugroženi su kada joj se na vratima, s kovčegom u ruci, pojavi bivši muž. „Ponovno počinjem“ priča je o ljubavi, prijateljstvu i obiteljima koje si sami stvorimo te o jednoj velikoj životnoj lekciji: novi počeci nisu za početnike.