Bijes pod kontrolom

Bijes pod kontrolom

S02E17 - Episode 17

20.5. 03:15
FOX Movies
20 minutes

Charlie nagovara Kate da zaposli Nolana kod sebe. Na novom poslu Nolan slučajno primijeti da Kate muškarcu imena Bart šalje svoje slike i to ispriča svojoj terapeutskoj grupi. Charlie ne odustaje dok ne sazna tko je taj Bart. Nakon što je Nolan diskretno pregledao Katein mobitel, sazna se da je Bart paraliziran i da je prije imao aferu s Kate. Kate sve sazna i naljuti se na Charlieja.

More information
Available in 11 days
S01E01

Anger Management

21.6. 20:20, AMC Balkan, 100 minutes

Anger Management

Charlie Goodson je bivši profesionalni igrač bejzbola koji je izgubio karijeru i brak. Njegov najveći problem u igri bili su nekontrolirani napadi agresije, a izvan terena često mijenja žene, što se njegovoj bivšoj supruzi s kojom ima kćerku Sam, nikako ne sviđa. Charlie želi započeti novo razdoblje života pa odluči raditi s klijentima kao trener koji im pomaže protiv agresije. Uz to pokušava spriječiti svoje vlastite napade bijesa.

About show

Charlie je netradicionalni terapeut specijaliziran za kontrolu ljutnje. Ima uspješnu privatnu praksu i obavlja pro bono savjetovanje za grupu zatvorenika u državnom zatvoru. Prije karijere terapeuta bio je bejzbol igrač prve lige čija je karijera zauvijek stavljena na policu zbog njegove vlastite borbe s problemima bijesa.