Kućanice

Kućanice

S06E06 - Episode 7

3.4. 10:10
STAR Life
55 minuta

Lynette odlazi posjetiti Toma na fakultet na kojemu trenutno pohađa satove mandarinskog jezika, te se neugodno iznenadi kada dozna ne samo da on žestoko tulumari s mlađim dečkima, trudeći se dokazati kako mu mladost još uvijek nije prohujala, nego i da vara na ispitima. Gaby se oštro usprotivi direktorovu izboru da Juanita ne sudjeluje u školskom izboru ljepote. Karl poklanja Bree nešto što je ranije posjedovala Susan. Katherine ne posustaje u svojim očajničkim i naizgled poremećenim pokušajima da ponovno osvoji Mikea. Angie nastavlja skrivati podatke o svojoj prošlosti, istovremeno se trudeći potpirivati vatru između Katherine i Susan.

Dodatne informacije
S07E02

Episode 2

8.4. 10:10, STAR Life, 55 minuta

Episode 2

Susan osjeća grižnju savjesti jer je lagala Mikeu o svom novom, rizičnom poslu, a Gabrielle se žuri prema bolnici jer je doznala da joj je kćer nastradala u prometnoj nesreći. Bree bez upozorenja otpusti majstora Keitha zbog neopisive strasti koju osjeća prema njemu. Nakon što dozna da Tom provodi puno vremena u razgovoru s Renee, Lynette se zabrine za budućnost svog braka jer nije sigurna jesu li Reneeine namjere dobronamjerne ili nisu. Paul Young napokon upozna susjedstvo sa svojom novom ženom (Emily Bergl).

S07E07

Desperate Housewives

8.4. 11:05, STAR Life, 55 minuta

Desperate Housewives

Renee i Lynette osnovale su tvrtku koja će se baviti dizajnom interijera. Kako bi pomogla prijateljici Lynette, Susan pristane čuvati njenu malenu kćer Paige. Tijekom liječničkog pregleda Bree dozna da je ušla u menopauzu, a kako nikako ne može izbjeći simptome poput valunga i ošamućenosti, prisiljena je reći Keithu istinu o svojim godinama. S druge strane, Gaby se boji da Bob ima skrivene namjere i da želi zavesti njenog supruga Carlosa, a Beth razmišlja koji su to razlozi Paula naveli na povratak u Wisteria Lane.

S07E08

Desperate Housewives

9.4. 10:15, STAR Life, 50 minuta

Desperate Housewives

Na svečanoj večeri povodom Dana zahvalnosti Bree dozna male, ali neobične obiteljske tajne Keithovh roditelja. I nimalo ne uživa kada Keithov otac Richard počne s njom besramno očijukati pred okupljenima. Susan i Lynette vode bitku zbog tehnike uspavljivanja male Paige, a Renee se još jednom prisjeti prošlosti kada je ljubovala s Tomom. Solisovi shvate da Hector i Carmen ilegalno žive u Americi, a ako to dozna i policija, zajedno s njima bit će deportirana i malena Grace.

S07E09

Desperate Housewives

9.4. 11:05, STAR Life, 55 minuta

Desperate Housewives

Gaby rastuži vijest da će Carmen sa sobom odnijeti i Grace, djevojčicu koja joj je jako prirasla k srcu, pa zatraži Boba pravni savjet oko prijavljivanja imigranata. Istovremeno, Keith priprema romantičnu večeru na kojoj će zaprositi Bree, a pripita Renee slučajno otkrije Susan mračnu tajnu koju je dugo čuvala. Paulov plan je napokon razotkriven!

S07E10

Desperate Housewives

10.4. 10:15, STAR Life, 50 minuta

Desperate Housewives

Juanita dozna da je Grace Gabyna biološka kćer, odnosno da su doktori još u rodilištu slučajno zamijenili dvije djevojčice, pa ljutita pobjegne od kuće. Dok Gaby traži kćer među mnoštvom okupljenim na ulici koje protestira protiv Paulove ideje iznajmljivanja praznih kuća bivšim zatvorenicima, Susan obavijesti Toma da je doznala za njegovu aferu s Renee, a Richard i Keith se potuku zbog Bree.

S07E11

Desperate Housewives

10.4. 11:05, STAR Life, 55 minuta

Desperate Housewives

Dok policija traži osobu koja ga je ranila pištoljem tijekom demonstracija ispred kuće, Paul doznaje da u Wisteria Laneu ima mnogo više neprijatelja nego što je mislio, a među njima je i njegova „tajna“ punica Felicia Tilman. Istovremeno, Carlos i Gaby odlaze psihologu kako bi izliječili tugu zbog Graceinog odlaska, Susan hitno treba dijalizom liječiti bolesne bubrege, Renee napokon prizna Lynette što se dogodilo između nje i Toma, a Bree poludi zbog iznenadnog Orsonovog povratka u njezin život.

S07E12

Desperate Housewives

11.4. 10:00, STAR Life, 55 minuta

Desperate Housewives

Teško bolesna Susan nije nimalo sretna zbog nenajavljenog posjeta njezine majke Sophie. Lynette smišlja opaki plan kako bi se Tomu osvetila za dvadeset godina staru aferu s Renee. Gabrielle šokira vijest da će Bob i Lee posvojiti djevojčicu, a netom poslije se rastuži kada uoči da su Juanita i Celia uništile njezinu kinesku lutku koja joj služi kao zamjena za izgubljenu Grace. U međuvremenu, Bree se polako sprijateljuje s Beth…

S07E13

Desperate Housewives

11.4. 10:55, STAR Life, 55 minuta

Desperate Housewives

Na Breeina vrata pokuca nepoznata žena koja tvrdi da je Keith otac njezinog sina, te ujedno traži njenu pomoć pri upoznavanju otuđenog oca sa sinom. Za to vrijeme, Susan se pokušava upoznati s Dickom, još jednim pacijentom kojeg je upoznala u bolnici, Stella je odlučila udati se za novog dečka koji se ne svidi njenoj kćeri Lynette, Gabriellu i Carlosa usred dana opljačka kradljivac automobila, a Paul smišlja nove planove protiv Beth…

S07E14

Desperate Housewives

12.4. 10:10, STAR Life, 55 minuta

Desperate Housewives

Nakon četiri duge godine, Susan obraduje vijest da je pronađen savršen davatelj bubrega, njezin stari školski prijatelj Monroe. Dok ona uzima terapiju i obavlja posljednje pretrage prije operacije, Gabrielle uz pomoć psihologa doznaje istinu o svojoj prošlosti, Keithu postanu sumnjivi tajni susreti Bree i Amber, a novi suprug Lynettine majke iznenada umire na dan vjenčanja, zbog čega bi novopečena supruga mogla izgubiti milijune dolara iz oporuke.

S07E15

Kućanice VII (15)

12.4. 11:05, STAR Life, 55 minuta

Kućanice VII (15)

Gabrielle odlazi s Carlosom u Teksas položiti cvijeće na grob svog očuha, Bree uvjerava Keitha da otputuje na Floridu kako bi bio bliže svom sinu Charliju, a Lynette zabrani sinovima dovođenje djevojaka u kuću te im, zajedno s Tomom, naredi da pod hitno nađu poslove i, po mogućnosti, odsele iz obiteljskog doma. Nakon što je poslao Zacha na rehabilitaciju, Paul izbaci i Beth iz svog života…

S07E16

Kućanice VII (16)

12.4. 19:00, STAR Life, 60 minuta

Kućanice VII (16)

Lee McDermott i Gabriella Solis dogovorile su nastup svojih kćeri u školskom natjecanju talenata. I dok se Gaby i Juanita muče sa svladavanjem stepa, Susan doznaje da joj ostaje svega nekoliko mjeseci života pa si odluči ispuniti neke davno zaboravljene želje, poput vođenja ljubavi s Mikeom na pikniku. Ljuta Beth poduzima drastične mjere kako bi se osvetila Paulu, Renee odlazi na spoj iako je obećala Lynette da će čuvati malenu Paige, a Bree u susjedstvu organizira potragu za Susaninim mogućim davateljem bubrega.

S07E17

Kućanice VII (17)

12.4. 20:00, STAR Life, 60 minuta

Kućanice VII (17)

Paul pokušava zaustaviti Susaninu transplantaciju bubrega, a Felicia, koja je puštena iz zatvora, želi se što prije osvetiti Paulu. Gabrielle je ljuta zbog susjedske zabave koju organizira Renee, Tom se dvoumi bi li nastavio raditi s Carlosom ili prihvatio novu, puno bolju poslovnu ponudu, dok Andrewovo pijančevanje zabrinjava Bree.

Dostupno za 2 dana
S07E18

Kućanice VII (18)

15.4. 19:00, STAR Life, 60 minuta

Kućanice VII (18)

Nakon uspješne operacije, Susan pronađe novu ovisnost – kockanje! Renee uči Lynette kako se postaviti prema bezobraznoj prodavačici u dućanu skupocjene odjeće, a Bree pokušava zaustaviti Adrewa da prizna Carlosu da mu je ubio mamu. U susjedstvo se vratila Felicia koja se, za početak, želi pomiriti s Paulom.

Dostupno za 2 dana
S07E19

Kućanice VII (19)

15.4. 20:00, STAR Life, 60 minuta

Kućanice VII (19)

Tom odlazi na seminar izvan grada, a Lynette odluči posjetiti izložbu cvijeća na kojoj će se nepoznatim ljudima predstavljati kao uspješna poslovna žena, ali bez uspjeha. Susan ne može spavati zbog noćnih mora o Paulu Youngu, Gabrielli je zabranjeno družiti se s Bree i Carlosom, a Felicia traži pomoć od gđe. McCluskey kako bi se osvetila Paulu.

Dostupno za 3 dana
S07E20

Kućanice VII (20)

16.4. 19:00, STAR Life, 60 minuta

Kućanice VII (20)

Policijski oficir, Chuck Vance, neugodno je iznenadio Bree dok je kršila zakon baveći se ilegalnim poslovima. Netko je otrovao Paula antifrizom, najvjerojatnije Felicia. Tom pokušava završiti poslovni plan unatoč obiteljskim obavezama koje ga sve više pritišću.

O emisiji

Susan se uvrijedi kada Mike zbog neočekivane i usto zgodne gošće Kendre mora odgoditi njihov prvi službeni spoj. U isto vrijeme, Lynette polako postaje sve više ovisna o lijeku blizanaca za poremećaj u koncentraciji, a Gabrielle postane ljubomorna na "drugu" ženu u Johnovu životu. Breeina se djeca pobune kad shvate da im se tata odselio, a zagonetni gospodin Shaw približava se rješavanju jedne od velikih tajni Wisteria Lanea.