Kućanice

Kućanice

S07E01 - Desperate Housewives

3.4. 11:05
STAR Life
55 minuta

Stanovnici Wisteria Lanea zapanjeni su otkrićem da je Paul Young izašao iz zatvora i vratio se u susjedstvo s naizgled mračnim motivima. Paul živi u Susaninom iznajmljenjenom domu, a ona, Mike i MJ žive u stanu s ograničenim novčanim sredstvima. Međutim, Susan uvidi tračak nade u povratak prijašnjem životu kada joj vlasnica stana Maxine (Lainie Kazan) ponudi neobičan posao. Lynettina bogata i uspješna prijateljica s koledža, Renee (Vanessa Williams), iznenada posjeti obitelj Scavo, a nedavno razvedena Bree nađe se u iskušenju kada upozna Keitha (Brian Austin Green), zgodnog, mladog majstora koji joj pomaže urediti kuću.

Dodatne informacije
S07E15

Kućanice VII (15)

18.4. 11:05, STAR Life, 55 minuta

Kućanice VII (15)

Gabrielle odlazi s Carlosom u Teksas položiti cvijeće na grob svog očuha, Bree uvjerava Keitha da otputuje na Floridu kako bi bio bliže svom sinu Charliju, a Lynette zabrani sinovima dovođenje djevojaka u kuću te im, zajedno s Tomom, naredi da pod hitno nađu poslove i, po mogućnosti, odsele iz obiteljskog doma. Nakon što je poslao Zacha na rehabilitaciju, Paul izbaci i Beth iz svog života…

S07E18

Kućanice VII (18)

16.4. 10:20, STAR Life, 45 minuta

Kućanice VII (18)

Nakon uspješne operacije, Susan pronađe novu ovisnost – kockanje! Renee uči Lynette kako se postaviti prema bezobraznoj prodavačici u dućanu skupocjene odjeće, a Bree pokušava zaustaviti Adrewa da prizna Carlosu da mu je ubio mamu. U susjedstvo se vratila Felicia koja se, za početak, želi pomiriti s Paulom.

S07E19

Kućanice VII (19)

16.4. 11:05, STAR Life, 55 minuta

Kućanice VII (19)

Tom odlazi na seminar izvan grada, a Lynette odluči posjetiti izložbu cvijeća na kojoj će se nepoznatim ljudima predstavljati kao uspješna poslovna žena, ali bez uspjeha. Susan ne može spavati zbog noćnih mora o Paulu Youngu, Gabrielli je zabranjeno družiti se s Bree i Carlosom, a Felicia traži pomoć od gđe. McCluskey kako bi se osvetila Paulu.

S07E20

Kućanice VII (20)

17.4. 10:15, STAR Life, 50 minuta

Kućanice VII (20)

Policijski oficir, Chuck Vance, neugodno je iznenadio Bree dok je kršila zakon baveći se ilegalnim poslovima. Netko je otrovao Paula antifrizom, najvjerojatnije Felicia. Tom pokušava završiti poslovni plan unatoč obiteljskim obavezama koje ga sve više pritišću.

O emisiji

Susan se uvrijedi kada Mike zbog neočekivane i usto zgodne gošće Kendre mora odgoditi njihov prvi službeni spoj. U isto vrijeme, Lynette polako postaje sve više ovisna o lijeku blizanaca za poremećaj u koncentraciji, a Gabrielle postane ljubomorna na "drugu" ženu u Johnovu životu. Breeina se djeca pobune kad shvate da im se tata odselio, a zagonetni gospodin Shaw približava se rješavanju jedne od velikih tajni Wisteria Lanea.