Kućanice

Kućanice

S06E01 - Kućanice VI (1)

21.11. 16:15
STAR Life
50 minuta

Iako je očekivala kako će joj novi brak s Mikeom biti oaza sreće i zadovoljstva, Susan se nikako ne može opustiti, zbog Katherineina gnjeva. Odnos Bree i Karla se zahuktava, ali Bree još uvijek nije sigurna kako želi s njim voditi ljubav. Gaby nije oduševljena idejom odgajanja tinejdžerke, pogotovo problematične, ali se mora s time naučiti nositi. Lynette se nikako ne sviđaju njena skorašnja djeca, i boji ih se imati.

Dodatne informacije
S06E02

Kućanice VI (2)

23.11. 06:00, STAR Life, 40 minuta

Kućanice VI (2)

Nakon napada, Julie pada u komu i biva hospitalizirana. Lynette sprječava doktorski naum podvrgavanja djevojke radijaciji, uz informaciju kako je pacijentica trudna, što Susan jako iznenadi. U međuvremenu, Karen McCluskey zaljubljuje se u prodavača Roya Handlera, a Bree pokušava zanijekati svoje osjećaje prema Karlu. Angie i Nick se neprestano svađaju oko tajne koju skrivaju od ostalih, a Orson shvaća kako je Katherine ozbiljno poremećena u svome naumu razdvajanja Susan i Mikea.

S06E03

Kućanice VI (3)

23.11. 06:40, STAR Life, 50 minuta

Kućanice VI (3)

Kada u restoranu ugleda Karla na spoju s drugom ženom, Bree se jako uzruja i postaje ljubomorna, ali ne smije ništa reći jer je Orson uz nju. Danny Bolen je pušten iz pritvora jer ne postoje nikakve indicije ni dokazi kako je upravo on napao Julie. Međutim, Susan to odbija prihvatiti, te započinje sukob s Bolenima. Ana planira zavesti Johna kada se ovaj vrati u grad nakon propalog braka. Lynette i Tom svojoj djeci priopćavaju vijesti o trudnoći, ali njima se to posebno ne sviđa.

S06E04

Kućanice VI (4)

24.11. 06:00, STAR Life, 40 minuta

Kućanice VI (4)

Katherine muče emocije dok razmišlja o torti koju je bila pripremila za svoje otkazano vjenčanje s Mikeom. Nakon svađe oko korištenja torte, Bree počinje shvaćati koliko je Katherine psihički nestabilna. Na Lynette se polako počinju vidjeti znakovi trudnoće, iako Carlos greškom pomisli kako je povećala grudi. Iza Orsonovih leđa, Karl i Bree si šalju niz zavodničkih SMS poruka. Ana se nastavlja viđati s Johnom Rowlandom. Julie se konačno budi iz kome, ali nije sposobna identificirati napadača. Angie podmiti Portera da pomogne u organiziranju zabave za Dannyja.

S06E05

Kućanice VI (5)

23.11. 16:10, STAR Life, 50 minuta

Kućanice VI (5)

Bree se odjednom nađe u moralnoj dilemi, kada joj čistačica motela u kojem se već neko vrijeme sastaje s Karlom prizna kako zna sve o njenoj preljubničkoj vezi. Nakon što grubo uvrijedi jednu ženu, očajna Gaby doznaje kako se radi o supruzi Carlosova potencijalnoga poslovnog partnera, zbog čega dogovaranom poslu prijeti otkazivanje. Lynette kao kućnog pomoćnika zapošljava Roya Bendera, koji je iznenadi svojim vještinama, ali i slaganjem s Tomom. Nakon što Danny pištolj svojih roditelja da Julie, Susan slučajno zapuca prema Katherine, koja i dalje pokušava ponovno osvojiti Mikea, na svoj čudan način.

S06E06

Desperate Housewives

29.11. 06:40, STAR Life, 50 minuta

Desperate Housewives

Lynette odlazi posjetiti Toma na fakultet na kojemu trenutno pohađa satove mandarinskog jezika, te se neugodno iznenadi kada dozna ne samo da on žestoko tulumari s mlađim dečkima, trudeći se dokazati kako mu mladost još uvijek nije prohujala, nego i da vara na ispitima. Gaby se oštro usprotivi direktorovu izboru da Juanita ne sudjeluje u školskom izboru ljepote. Karl poklanja Bree nešto što je ranije posjedovala Susan. Katherine ne posustaje u svojim očajničkim i naizgled poremećenim pokušajima da ponovno osvoji Mikea. Angie nastavlja skrivati podatke o svojoj prošlosti, istovremeno se trudeći potpirivati vatru između Katherine i Susan.

O emisiji

Susan se uvrijedi kada Mike zbog neočekivane i usto zgodne gošće Kendre mora odgoditi njihov prvi službeni spoj. U isto vrijeme, Lynette polako postaje sve više ovisna o lijeku blizanaca za poremećaj u koncentraciji, a Gabrielle postane ljubomorna na "drugu" ženu u Johnovu životu. Breeina se djeca pobune kad shvate da im se tata odselio, a zagonetni gospodin Shaw približava se rješavanju jedne od velikih tajni Wisteria Lanea.