Kućanice

Kućanice

S05E22 - Kućanice V (22)

21.11. 06:00
STAR Life
45 minuta

Susan i Jackson obznane svima da su se zaručili. Mikeu se vijest nije svidjela i on počinje preispitivati svoju budućnost s Katherine. Dave je također zabrinut jer shvaća kako postoje velike šanse da ga je Jackson vidio kad je postavio požar u klubu. Kada čuje Susan kako se Katherine ispovijeda da je najavljeni brak lažan s ciljem da se Jacksonu omogući ostanak u državi, Dave anonimno nazove službu za useljenike. Zaključivši da je Juanita pomalo razmažena, Gaby je natjera na volontiranje u pučkoj kuhinji. Tamo sreće svoju staru prijateljicu Fran, koja je sada beskućnica. Tom mašta o plastičnoj operaciji jer želi zadržati mladenački izgled, ali i povećati šanse za dobivanje posla kojem se Lynette protivi.

Dodatne informacije
S05E24

Kućanice V (24)

22.11. 06:00, STAR Life, 45 minuta

Kućanice V (24)

Lynette isprva prihvaća Tomovu odluku da se vrati na fakultet, ali kada dozna kako je trudna i nosi blizanci, njih dvoje moraju dobro promisliti kojim će putem krenuti njihova zajednička budućnost. Bree mora odlučiti kako će se riješiti Orsona jednom za svagda, te se za savjet obraća svome odvjetniku Karlu. Ana se useljava kod Gabrielle i Carlosa unatoč Gabynim primjedbama. Dok Mike i Katherine planiraju putovanje u Las Vegas, Dave pokreće svoj plan za ubojstvo.

O emisiji

Susan se uvrijedi kada Mike zbog neočekivane i usto zgodne gošće Kendre mora odgoditi njihov prvi službeni spoj. U isto vrijeme, Lynette polako postaje sve više ovisna o lijeku blizanaca za poremećaj u koncentraciji, a Gabrielle postane ljubomorna na "drugu" ženu u Johnovu životu. Breeina se djeca pobune kad shvate da im se tata odselio, a zagonetni gospodin Shaw približava se rješavanju jedne od velikih tajni Wisteria Lanea.