Kućanice

Kućanice

S01E14 - Kućanice (14)

19.3. 11:10
FOX Life
50 minutes

Valentinovo je došlo u Wisteria Lane i ljubav je posvuda. Susan se veseli romantičnom susretu s Mikeom Delfinom, ali ne zna da je on slučajno ranjen pri tajnoj provali u susjedovu kuću. I dok Mike pokušava sakriti istinu od Susan, Bree nakon pomirenja saznaje za neke nove seksualne potrebe svog supruga Rexa. Istovremeno, Lynettin boležljivi i usamljeni stari susjed optuži njezine blizance za krađu, a Gabriell i dalje ide iz avanture u avanturu.

More information
S01E13

Kućanice (13)

19.3. 10:15, FOX Life, 55 minutes

Kućanice (13)

Kad im u posjet dođe Rodney Scavo, Lynettin svekar, ona nehotice dozna dugo skrivanu obiteljsku tajnu – Rodney već duže vrijeme vara svoju ženu, Tomovu majku. Kako bi ublažio situaciju, Tom prizna ocu da svatko griješi u životu, pa tako i on. U isto vrijeme, Susan je uzrujana zbog Juliene veze s mladim Zachom, Rex se pokušava pomiriti s Bree, a Gabrielle šokiraju Johnovi roditelji koji je iz vedra neba zamole za uslugu.

S01E14

Kućanice (14)

19.3. 11:10, FOX Life, 50 minutes

Kućanice (14)

Valentinovo je došlo u Wisteria Lane i ljubav je posvuda. Susan se veseli romantičnom susretu s Mikeom Delfinom, ali ne zna da je on slučajno ranjen pri tajnoj provali u susjedovu kuću. I dok Mike pokušava sakriti istinu od Susan, Bree nakon pomirenja saznaje za neke nove seksualne potrebe svog supruga Rexa. Istovremeno, Lynettin boležljivi i usamljeni stari susjed optuži njezine blizance za krađu, a Gabriell i dalje ide iz avanture u avanturu.

S01E15

Kućanice (15)

25.3. 10:15, FOX Life, 55 minutes

Kućanice (15)

Nakon što je policija uhitila i ispitala Mikea zbog ubojstva gđe Huber, očajna Susan odluči lagati policiji i kaže im da je kritične večeri Mike cijelo vrijeme bio s njom. No zbog te brzoplete akcije, policija je pozvala i Susan na ispitivanje, tijekom kojeg su joj pokazali Mikeov poveći policijski dosje. U isto vrijeme, Johnov prijatelj Justin pokušava ucijeniti Gabrielle time što zna za njihovu vezu i postaje njezin novi vrtlar. Tom želi napredovati u karijeri unatoč Lynetteinoj bojazni kako će sada biti sama kod kuće s djecom. Zach Young planira zabavu za tinejdžere na bazenu Wisteria Lanea…

S01E16

Kućanice (16)

25.3. 11:10, FOX Life, 55 minutes

Kućanice (16)

Uhićenje tajanstvene Maisy Gibbon iznenadilo je sve stanovnike Wisteria Lanea. Njezina malena crna knjiga s popisom klijenata kojima je pružala seksualne usluge ostavit će neočekivane posljedice na brak Bree i Rexa. S druge strane, Gabrielle i Carlos proživljavaju financijsku krizu jer nemaju novca ni za popravak pokvarene kanalizacije u kući. Lynette se, pak, suočava sa skandalom koji je nastao nakon govorkanja kako je epidemija ušiju u školi krenula od njezinih blizanaca, a Susan zapada u depresiju zbog prekida s Mikeom.

S01E17

Kućanice (17)

25.3. 22:35, FOX Life, 55 minutes

Kućanice (17)

Iako je stanje Juanite Solis krenulo nabolje kada se napokon probudila iz kome, ona se slučajno posklizne na stepenice i pogine. I dok se cijela Wisteria Lane okupila na sprovodu nesretne mame Solis, Carlos i Gabrielle bjesne zbog svojih financijskih i sudskih problema. U isto vrijeme, Lynette pomaže gluhoj ženi, Alise, čija djeca također pohađaju školu s njezinim sinovima, no novo prijateljstvo je na kušnji kada se Alise umiješa u Lynettine poremećene bračne odnose. Bree uočava nove probleme kod sina Andrewa dok ga pokušava obuzdati i uvjerava Rexa da mu je potrebna ozbiljna pomoć.

S01E18

Kućanice (18)

25.3. 23:30, FOX Life, 55 minutes

Kućanice (18)

Susanina mama Sophie nenajavljeno posjećuje Wisteria Lane nakon što je prekinula vezu s Mortyjem, svojim dečkom. Bojeći se da će odsad morati živjeti s majkom, Susan odlazi k Mortyju kako bi ga nagovorila da se pomiri sa Sophie. Na drugoj strani ulice Gabrielle se suočava s Carlosovim bijesom koji je saznao za njezin dogovor s ravnateljem bolnic. Prijateljstvo između Lynette i Bree lagano se hladi nakon što je Bree čuvala Lynettinu djecu i pokušala ukrotiti Portera.

Available in 21 hours
S01E19

Kućanice (19)

26.3. 22:40, FOX Life, 60 minutes

Kućanice (19)

Lynette spozna kako ni jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno kada na trenutak pomogne zločestoj gđi McClusky. Susanina majka odlučila je pokušati zavrtjeti svoj i kćerin ljubavni život. Dok Bree i Rex dovode Andrewa kući nakon neuspjelog pokušaja preodgoja u kampu, jedna će kućanica u kuhinji pronaći svoju majku s muškarcem kojeg je i ona izabrala, a druga će doći u neugodnu situaciju kada joj u skupom restoranu ne prođe odobrenje na kreditnoj kartici.

Available in 22 hours
S01E20

Kućanice (20)

26.3. 23:40, FOX Life, 55 minutes

Kućanice (20)

Gabrielle planira veliku oproštajnu zabavu za Carlosa, kojega čeka služenje zatvorske kazne. U Breein život ponovno ulazi George Williams, što se nimalo ne sviđa njezinom suprugu Rexu. Lynette je u šoku kada sazna da je Tomova bivša djevojka zaposlena u njegovoj tvrtki, a Susan i Julie opaze ne baš prijateljsko ponašanje obitelji Young. Jedna od kućanica sumnja da je trudna i želi kupiti novi automobil, ali joj to baš ne polazi za rukom.

Available in 6 days
S01E21

Kućanice (21)

1.4. 22:00, FOX Life, 55 minutes

Kućanice (21)

George Williams je novi čovjek u Breeinom životu, međutim, nakon što ih Edie sretne u restoranu, Bree osjeća krivnju. Lynette primijeti da Tom polako gubi interes pa se potrudi malo osvježiti njihov odnos. Susan sazna da je Mike ubio policajca u samoobrani nakon razgovora s Kendrom, dok Gabrielle prizna Johnu da je trudna…

Available in 6 days
S01E22

Kućanice (22)

1.4. 22:55, FOX Life, 55 minutes

Kućanice (22)

Susan i Mike napokon odluče živjeti zajedno, a nezadovoljna Eddie im pokušava napakostiti uz pomoć Susaninih prijatelja. Lynette poduzima određene korake kako bi bila sigurna da Annabel neće stati između nje i Toma, zbog čega Tom ostaje bez posla. Bree doznaje istinu o svom prijatelju Georgeu, koji se i dalje miješa u njezin i Rexov život. U međuvremenu, Rex doživi još jedan srčani udar, ali ovaj put Bree nije uz njega. Carlosovi pravni problemi se dodatno zakompliciraju, a Gabrielle ga, kada otkrije njegove laži, odluči napustiti.

About show

Susan se uvrijedi kada Mike zbog neočekivane i usto zgodne gošće Kendre mora odgoditi njihov prvi službeni spoj. U isto vrijeme, Lynette polako postaje sve više ovisna o lijeku blizanaca za poremećaj u koncentraciji, a Gabrielle postane ljubomorna na "drugu" ženu u Johnovu životu. Breeina se djeca pobune kad shvate da im se tata odselio, a zagonetni gospodin Shaw približava se rješavanju jedne od velikih tajni Wisteria Lanea.