Umorstva u Midsomeru

Umorstva u Midsomeru

S20E06 - Uvedite klaunove

3.4. 03:05
STAR Crime
90 minuta
2018

Život postaje jeziv kad u grad dođe cirkus Ferrabees sa strašnim klaunovima, prijetećim pismima i smrtno opasnim cirkuskim točkama. Barnaby će se morati suočiti sa svojim strahovima kako bi riješio slučaj. Prema romanima Caroline Graham

Dodatne informacije

Epizode

Season 21
S21E03

Midsomer Murders

8.4. 08:00, STAR Crime, 110 minuta

Midsomer Murders

S21E04

Midsomer Murders

9.4. 08:00, STAR Crime, 110 minuta

Midsomer Murders

O emisiji

2018

Vodeći britanski izvozni dramski proizvod Umorstva u Midsomeru i u 21. sezoni donosi lepezu kriminalističkih zagonetki smještenih u bizarni svijet grofovije Midsomer napučen zanimljivim ekscentričnim likovima gdje su zapleti protkani lažnim tragovima. Serija spaja suvremeni kontekst sa slikama i atributima koji podsjećaju na nostalgičnu prošlost malih mjesta koja je romantičnija u sjećanju nego u stvarnosti. Zvijezde serije su seljani s opakim smislom za humor koji ovu seriju razlikuje od drugih detektivskih drama. Nema sporednih likova, svi su nepouzdani, ekscentrični i nezaboravni.
U ovoj sezoni viši inspektor Barnaby istražuje svijet robotike i klizi kroz svijet natjecanja u društvenim plesovima. Suprotstavlja se praznovjernim muškarcima i ženama iz društva profesionalnih ribiča i pokušava izbjeći bolnu smrt u susretu s fanatičnim pčelarima.
U grad dođe otac višeg inspektora Barnabyja Ned, nekadašnji strastveni plesač društvenih plesova, i oduševi se kad otkrije da se u Midsomeru baš održava teško četverodnevno natjecanje ’Paramount Dance Extravaganza’.
Ove godine pokrovitelj natjecanja je Andrew Wilder i njegov institut, impresivni istraživački centar koji razvija egzoskelete i proteze za amputirane udove, invalide i starije.
Plesno natjecanje počinje u velikom stilu, ali ispod šljokica i osmijeha krije se duboko ukorijenjena ljubomora. Nitko nije kivan kao plesačica Rosa Strachan...