Umorstva u Midsomeru

Umorstva u Midsomeru

S20E02 - Midsomer Murders

26.5. 21:55
FOX Crime
115 minutes

Kad Mahesha Sidanu, skupljača leptira i osnivača elitnog društva genija, nađu mrtva i pribijena za zid poput njegovih dragocjenih leptira, viši inspektor Barnaby i narednik Winter moraju istražiti zločin koji ne pogađa samo njihovu zajednicu, nego i međunarodnu. Mogu li, uz pomoć stare prijateljice, pronaći krivca prije nego što padne sljedeća žrtva?

More information
S13E03

Midsomer Murders

3.6. 23:50, FOX Crime, 110 minutes

Midsomer Murders

Na godišnjicu smrti glave obitelji krojača po mjeri stječemo dojam da su preživjeli članovi teško ucviljeni ili ih možda mori krivnja? Udovica traži oprost grijeha, no i njoj i njezinu ispovjedniku, župniku ove feudalistički ustrojene župe, itekako se crno piše. Barnaby otkriva da se škakljive tajne samo nižu, a pogibeljne se posljedice množe.

S13E08

Umorstva u Midsomeru XIII (8)

4.6. 23:50, FOX Crime, 115 minutes

Umorstva u Midsomeru XIII (8)

Barnaby zalazi u godine kad mu je od srčanog udara naglo umro otac. Razmišljanja o smrtnosti dovest će ga u prestižno midsomersko lječilište. Uz neobične prohtjeve i fetiše ekscentričnih gostiju ondje će ga iznenaditi i niz iznenadnih smrtnih slučajeva: Barnaby će naposljetku zaključiti da mora nešto mijenjati u vlastitu životu.

About show

U slikovitu selu Great Pelfe kampanja u dopunskim izborima za mjesto u Grofovijskoj skupštini Midsomera bliži se vrhuncu. Uoči izbornoga dana Great Pelfe našao se u vrtlogu provala, ubojstava i optužbi za korupciju, a na vidjelo izlaze mračne tajne mjesnih uglednika.