Misteriji dr. Blakea

Misteriji dr. Blakea

S05E02 - Misteriji dr. Blakea V (2)

26.5. 15:55
FOX Crime
70 minutes

Dok se Blake i Jean privikavaju na novu dinamiku njihova odnosa, a Jean se bori s njegovim posljedicama za njezinu vjeru, ubojstvo lijepe Romkinje vodi Blakea u intrigantan i egzotičan svijet lutalica koji prolaze kroz Ballarat.

More information

Episodes

Season 5
S05E07

Misteriji dr. Blakea V (7)

3.6. 02:45, FOX Crime, 50 minutes

Misteriji dr. Blakea V (7)

Tjedan prije Božića Blake istražuje ubojstvo farmera koji je ustrijeljen iz neposredne blizine. Uskoro otkriva zapletenu mrežu sumnjive trgovine zemljištem, starih zavada, neostvarenih ambicija i obiteljskih intriga. A usred svega toga Blakeova rastava odjednom je postala veoma javna...

S05E08

Misteriji dr. Blakea V (8)

6.6. 02:45, FOX Crime, 60 minutes

Misteriji dr. Blakea V (8)

Policajac je ubijen, stari se neprijatelj vratio, Jean je protjerana iz svoje crkve, a Blake još osjeća posljedice Courierovog članka o Blakeovom alkoholizmu... Može li doktor riješiti slučaj dok se njegov život raspada?

About show

Kontroverzna spisateljica vraća se kući u Ballarat nakon što je napisala novi roman koji, navodno, beskompromisno secira grad, njegove stanovnike i njihove brojne mane. Ali kad nju pronađu mrtvu, a njezinu sestru u nesvijesti jer je, čini se, pokušala samoubojstvo, Blake mora potražiti istine o gradu kako bi shvatio kako je i zašto žena umrla. Za to vrijeme Jean se suočava s neodobravanjem svoje crkve i grada zbog zaruka s Blakeom.