CSI: Miami

CSI: Miami

S07E22 - CSI: Miami VII (22)

21.11. 01:45
STAR
50 minuta
Krimi / Drama / Trileri

Ekipa za očevid istražuje kako se reality show o parovima mogao pretvoriti u poprište zločina u trenutku kad se samac spremio zaprositi jednu od dvije preostale žene, ali na kraju mu je u ruci ostala samo njezina šaka, dok su nju mrtvu našli u limuzini. Tim otkriva da se ubojica uvukao u limuzinu dok je vozač bio na pauzi i u želudac joj gurnuo veliku kocku leda. Kyle u međuvremenu vidi Taru kako u mrtvačnici uzima tabletu i ne vjeruje joj kad mu kaže da je to bio aspirin.

Dodatne informacije
S07E24

CSI: Miami VII (24)

23.11. 01:40, STAR, 50 minuta

CSI: Miami VII (24)

Ron Saris ponovno ide protiv zakona: ovaj je put bacio čovjeka u bazen u kojem se ovaj živ skuhao. Horatio i Eric poslije doznaju da je bazen bio napunjen kiselinom. Ryan u međuvremenu nalazi Tarine tablete i prijavljuje to Horatiju, a ovaj je, međutim, zabrinut za Julijin život koji izmiče kontroli. Sve kulminira u mrtvačnici gdje Julia Ryana, Kylea i Taru uzima za taoce.

S07E25

CSI: Miami VII (25)

24.11. 01:45, STAR, 50 minuta

CSI: Miami VII (25)

Kad se Ivan Sarnoff razboli u zatvoru, kolima hitne pomoći prebacuju ga u bolnicu. No kola napadnu i ona se zabiju u vlak, a Ivan bježi. Dok ostatak tima istražuje gdje je, Calleigh pokušava spriječiti Erica da pomogne svom opasnom ocu, ali Eric to svejedno čini i pritom u opasnost dovodi vlastiti život. Ivan u međuvremenu otima Yelenu, a Horatio je pokušava spasiti.

O emisiji

Krimi / Drama / Trileri

CSI: Miami forenzička je drama brzog tempa koja u raskošnom okružju i pulsirajućim ritmovima najjužnije američke metropole prati vrhunsku ekipu istražitelja u južnoj Floridi koja se koristi pionirskim dostignućima forenzike i policijskog rada kako bi riješila zločine. Predvođeni poručnikom Horatijem Caineom (David Caruso), forenzički istražitelji okruga Miami-Dade rade usred tropskog ugođaja u Miamiju gdje se isprepleću razne kulture. Caine, nekadašnji detektiv pirotehničkog odjela iz New Yorka, često se u svakoj istrazi oslanja na spoj instinkta i forenzičkih dokaza.
Ekipa za očevid Miami-Dadea uključuje i Calleigh Duquesne (Emily Procter), dvojezičnu južnjačku ljepoticu i specijalisticu za balistiku; Erica Delka (Adam Rodriguez), podvodnog stručnjaka koji floridske vode poznaje bolje nego svoj džep, te nadobudnog bivšeg pozornika Ryana Wolfea (Jonathan Togo), najmlađeg člana tima. Ekipu upotpunjuju Frank Tripp (Rex Linn), prokušani policajac staroga kova koji je nedavno promaknut u narednika, Natalie Boa Vista (Eva La Rue), čiji je neuobičajeni dolazak u odjel izvor neprestane kontroverzije unutar tima, te netom pridošla dr. Tara Price (Megalyn Echikunwoke), mlada i odlučna mrtvozornica.