Flash

Flash

S06E01 - Flash VI (1)

26.5. 18:10
FOX
55 minutes

U šestoj sezoni, Barry i Iris teško podnose gubitak kćeri Nore, dok se cijeli tim suočava s najvećom opasnosti do sada, koja prijeti uništenjem cijelog grada.

More information

Episodes

Season 6
S06E01

Flash VI (1)

7.6. 18:05, FOX, 60 minutes

Flash VI (1)

U šestoj sezoni, Barry i Iris teško podnose gubitak kćeri Nore, dok se cijeli tim suočava s najvećom opasnosti do sada, koja prijeti uništenjem cijelog grada.

S06E05

Episode 5

2.6. 02:25, FOX, 55 minutes

Episode 5

Ciscova vjera u svoju sposobnost da zauzme Barryjevo mjesto kao vođa tima se ruši kad čuje za šokantno umorstvo.

Available in 4 days
S06E12

Episode 12

12.6. 18:05, FOX, 55 minutes

Episode 12

Nakon mjeseci potrage za Sue Dearbon, Ralph otkriva gdje se nalazi i suočava se sa svojom nestalom klijenticom.

Available in 5 days
S06E13

Episode 13

13.6. 18:05, FOX, 55 minutes

Episode 13

Oduševljen svim promjenama od Krize, Barry provede eksperiment koji se izjalovi i odvede ga direktno na put Gorile Grodda.

Available in 6 days
S06E14

Episode 14

14.6. 18:05, FOX, 55 minutes

Episode 14

Wally West aka Kid Flash vraća se u Central City i povjerava se Barryju da nije došao samo zbog obitelji.

About show

Barry Allen je forenzičar čiji život se promijeni nakon eksplozije ubrzivača čestica nakon koje dobije superbrzinu i postaje najbrži čovjek na svijetu - Flash.
Flash je brza drama o superjunaku koja slijedi munjevite pustolovine najbržeg čovjeka na svijetu. Iz pera Berlantija, Kreisberga i izvršnog direktora DC Entertainmenta Geoffa Johnsa, ova akcijska drama prati znanstvenika policije City Centrala Barryja Allena, običnog čovjeka koji ima srce junaka i istinsku želju da pomogne drugima. Emotivno zakočenog od dana kada je njegova majka ubijena (a njegov otac nepravedno osuđen na zatvorsku kaznu), Barryja je kao dijete k sebi uzeo policijski istražitelj West te je odrastao u njegovoj kući uz Westovu iznimno pametnu kćer (i Barryjevu djevojku iz snova) Iris. No kada Barry nastrada u neočekivanoj i razornoj nezgodi u akceleratoru čestica u laboratoriju STAR, on iznenada dobije moć kretanja nevjerojatnom brzinom. Barry je oduvijek junak u duši, ali njegove novootkrivene moći daju mu mogućnost da se tako i ponaša. Uz pomoć istraživača iz laboratorija STAR – uključujući milijardera i vizionara Harrisona Wellsa, stručnjakinju za biogenetiku Caitlin Snow i vječnog optimista Cisca Ramona – Barry počinje iskušavati granice svojih sve većih moći i upotrebljava ih kako bi spriječio zločine i pobrinuo se da nitko ne doživi tragediju kakvu je doživjela njegova obitelj. Radeći s očuhom koji ga je posvojio detektivom Westom, Westovim umišljenim partnerom detektivom Eddiejem Thawneom i s Iris West koja studira kriminalnu psihologiju, Barry svoje nadljudske moći upotrebljava kako bi pomogao stanovnicima City Centrala i kako bi zaustavio niz zlikovaca – od kojih je mnoge promijenila eksplozija akceleratora čestica. Skrivajući svoj identitet iza svoje nevjerojatne brzine, Barry ne samo da može ostvariti podvige koje čovjek ne može ni spoznati nego može i pristupiti određenim trenucima u vremenu – prošlim i budućim. Sa svojom simpatičnom osobnošću i osmijehom na licu, Barry Allen – poznatiji kao Flash – napokon kreće naprijed u životu… Jako, jako brzo!