Lucifer

Lucifer

S01E11 - Lucifer

19.3. 00:55
FOX
50 minutes

Kada filantropa Tima Dunleara pronađu mrtvog, Lucifer istražuje svoju dobru stranu kroz ulogu dobrotvora za Timov luksuzni dobrotvorni događaj u Los Angelesu.

More information
S02E01

Lucifer

27.3. 02:25, FOX, 40 minutes

Lucifer

U premijeri druge sezone, Luciferovu pozornost odvraća majčin bijeg iz pakla dok s Chloe istražuje ubojstvo stand-in glumice. U međuvremenu, nova forenzičarka Ella stavlja na kušnju Chloenu vjeru u Lucifera. Uz to, Amenadiel se nada da će ukrotiti Luciferovu divlju stranu dok se obojica nose s Mazeinom odsutnošću.

About show

Budući da je nesretan monotonim položajem gospodara pakla, Lucifer sišao je s prijestolja i povukao se u Los Angeles gdje je vlasnik luksuznoga noćnog kluba. Šarmantan, karizmatičan i vraški zgodan, Lucifer uživa u mirovini i okružen je nekolicinom svojih omiljenih stvari - vinom, ženama i pjesmom. Najednom, predivna pop-zvijezda biva ubijena ispred Luxa. Prvi put u otprilike 10 milijardi godina, Lucifer osjeti kako se nešto budi duboko u njemu kao posljedica ovog ubojstva. Samilost? Suosjećanje? Sama ga pomisao uznemirava, kao i njegovu najbolju prijateljicu Mazikeen zvanu Maze, opaku demonku u obliku predivne mlade žene.
Ubojstvo privlači pozornost detektivke za ubojstva Chloe Decker kojoj je Lucifer u početku veoma odbojan. No počinje je zanimati njegov dar za izvlačenje tajnih želja iz ljudi, kao i njegova želja za postizanjem pravde kroz kažnjavanje onih koji to zaslužuju. Dok zajedno pokušavaju riješiti ubojstvo pop-zvijezde, Lucifera iznenađuje Chloeina urođena dobrota. Lucifer je navikao imati posla s najgorim pojedincima čovječanstva i stoga ga intrigira Chloeina očita čistoća. Počinje se pitati ima li nade i za njegovu dušu.
Istodobnno u Los Angeles stiže Božji poslanik, anđeo Amenadiel i to kako bi uvjerio Lucifera da se vrati u podzemlje... Može li vrag doći u kušnju da prijeđe na stranu dobra ili će ga njegovo izvorno zvanje povući natrag prema zlu?