Miljuschka u Meksiku (1)

Miljuschka u Meksiku (1)

S01E05 - Miljuschka In Mexico

3.1. 00:55
24Kitchen
30 minuta

U Meksiku ćete teško naći jelo koje ne sadrži malo paprike. Ne bojeći se malo začina, Miljuschka posjećuje vrtlara koji uzgaja paprike u regiji Tabasco. U obiteljskom restoranu La Polar jede fantastično jelo birria, ljuti gulaš od mekog kozjeg mesa.

Dodatne informacije
Snimi
Snimi seriju

Epizode

Season 1
Dostupno za 2 dana
S01E01

Episode 1

31.12. 20:00, 24Kitchen, 30 minuta

Episode 1

Miljuschka uči sve o tome kako napraviti kukuruznu tortilju. Na farmi promatra kako se jedna obitelj brine o uzgoju kukuruza. U Mexico Cityju ulična hrana je posvuda, a osnovni sastojak je taco. Na lokalnoj tržnici prodaju svašta, čak i tarantule.

Dostupno za 2 dana
S01E02

Miljuschka u Meksiku (2)

31.12. 20:30, 24Kitchen, 35 minuta

Miljuschka u Meksiku (2)

Miljuschka traži podrijetlo avokada. To voće je u Europi popularno 10 godina, a u Meksiku je poznato već stoljećima. Miljuschka posjećuje farmera uzgaja avokado. Naravno, probat će Guacamole i upoznati mladog Meksikanca koji ima vrt u centru grada.

Dostupno za 3 dana
S01E03

Miljuschka u Meksiku (3)

1.1. 19:55, 24Kitchen, 30 minuta

Miljuschka u Meksiku (3)

Asteci su ga pili i zvali čokolada. Kakao je sastavni dio meksičke kuhinje. Miljuschka posjećuje plantažu kakaovca i uči sve o kompliciranom procesu od ploda kakaovca do kakao praha.

Dostupno za 3 dana
S01E04

Miljuschka u Meksiku (4)

1.1. 20:25, 24Kitchen, 30 minuta

Miljuschka u Meksiku (4)

U Meksiku to zovu Frijoles, a u Nizozemskoj, grah. Ima ih u svim oblicima i veličinama. Zajedno s kukuruzom jedan je od osnovnih sastojaka meksičke kuhinje. Miljuschka traži različita jela s grahom, a pomaže joj kuharica Mariana Blanco.

Dostupno za 4 dana
S01E05

Miljuschka In Mexico

2.1. 19:55, 24Kitchen, 30 minuta

Miljuschka In Mexico

U Meksiku ćete teško naći jelo koje ne sadrži malo paprike. Ne bojeći se malo začina, Miljuschka posjećuje vrtlara koji uzgaja paprike u regiji Tabasco. U obiteljskom restoranu La Polar jede fantastično jelo birria, ljuti gulaš od mekog kozjeg mesa.

O emisiji

Miljuschka uči sve o tome kako napraviti kukuruznu tortilju. Na farmi promatra kako se jedna obitelj brine o uzgoju kukuruza. U Mexico Cityju ulična hrana je posvuda, a osnovni sastojak je taco. Na lokalnoj tržnici prodaju svašta, čak i tarantule.