Ovoga tjedna Mark uranja pod valove kako bi izvukao ono najljepše. Najprije, moderna verzija klasičnog jela uz koje smo svi odrastali: riblji štapići s tartarskim umakom.
Mark Moriarty se vraća i u prvoj epizodi novog serijala priprema klasike s mesom, savršena večera za sredinu tjedna koja će sve oduševiti, bolonjez i kruh sa češnjakom.
Ovoga tjedna Mark uranja pod valove kako bi izvukao ono najljepše. Najprije, moderna verzija klasičnog jela uz koje smo svi odrastali: riblji štapići s tartarskim umakom.
Mark voli pozivati prijatelje i obitelj na večere kod kuće. Iako radi u restoranu s Michelinovom zvjezdicom, u slobodno vrijeme najviše voli jednostavnu hranu spravljenu kod kuće.
U prvoj epizodi kuhar Mark fokusira se na neke od klasika: špageti carbonara i kolač od mrkve. Mark podučava neke vještine s nožem koje će vam trebati. Na kraju, njegovo viđenje pastirske pite s mljevenim graškom, limunom i feta sirom.