Najljepša europska sela (Norveška)

Najljepša europska sela (Norveška)

S03E03 - Najljepša mjesta za gozbu III (Rim)

18.11. 22:00
24Kitchen
60 minuta

Chef Giorgio Locatelli odlazi s Fredom u Rim u potrazi za najzanimljivijim jelima tog veličanstvenoga grada - prvoklasnom tjesteninom, mekanim gnocchima i najboljom pizzom na svijetu. Osim sjajnog okusa, ta se jela ističu i pristupačnim cijenama.

Dodatne informacije
Snimi
Snimi seriju
S03E01

Najljepša mjesta za gozbu III (Apulija)

15.11. 07:05, 24Kitchen, 60 minuta

Najljepša mjesta za gozbu III (Apulija)

Televizijski i radijski voditelj Dermot O’Leary povest će Freda Sirieixa na jug Italije, u Pugliu, te će mu ondje pokazati svoje omiljene restorane poznate po jednostavnoj, ali vrlo ukusnoj ”cucini poveri”, odnosno siromaškoj kuhinji.

S03E02

Najljepša mjesta za gozbu III (Majorca)

15.11. 22:05, 24Kitchen, 65 minuta

Najljepša mjesta za gozbu III (Majorca)

Slastičar Ravneet Gill vodi Freda u Mallorcu kako bi ga upoznao s fantastičnom kuhinjom tog otoka, a u sunčanom kafiću na plaži kušat će sve od bogatih blagdanskih jela do laganih i prhkih slastica.

Dostupno za 14 sati
S03E03

Najljepša mjesta za gozbu III (Rim)

18.11. 14:00, 24Kitchen, 60 minuta

Najljepša mjesta za gozbu III (Rim)

Chef Giorgio Locatelli odlazi s Fredom u Rim u potrazi za najzanimljivijim jelima tog veličanstvenoga grada - prvoklasnom tjesteninom, mekanim gnocchima i najboljom pizzom na svijetu. Osim sjajnog okusa, ta se jela ističu i pristupačnim cijenama.

Dostupno za 1 dan
S03E04

Najljepša mjesta za gozbu III (Devon)

19.11. 14:00, 24Kitchen, 60 minuta

Najljepša mjesta za gozbu III (Devon)

Fred putuje u Južni Devon s kuharicom i ugostiteljicom Angelom Hartnett. Od Angelinog omiljenog restorana svih vremena u Dartmouthu do nevjerojatnog plutajućeg kafića na rijeci Exe.

Dostupno za 2 dana
S03E05

Najljepša mjesta za gozbu III (Južni Wales)

20.11. 14:00, 24Kitchen, 60 minuta

Najljepša mjesta za gozbu III (Južni Wales)

Ugostiteljica Thomasina Miers vodi Freda u Južni Wales na istraživanje nekih divljih mjesta gdje možete jesti, od drevne gostionice do restorana na plaži i kuhanja na drva.

O emisiji

Reine, norveško selo očaravajuće prirode i kristalnoga mora, nadahnulo je krajolike crtića Frozen. Nije zatrpano betonom, ali jest bakalarom kojim ljeti zamiriši cijelo selo. U Reine smo poveli ribara Vicka koji je provjerio padaju li norveške ribe na njega, kao hrvatske. Saznali smo kako je živjeti u mjestu sa sedam tjedana trajnoga mraka, i isto toliko trajnoga svjetla. Otkrili smo tajne šarenih kuća, kao i nepoznate pojedinosti o Vikinzima. Epizoda s pogledom od pet zvjezdica, samo na HTVu!