Gino u Italiji

Gino u Italiji

S01E05 - Gino u Italiji (5)

6.11. 09:55
24Kitchen
30 minuta

Gino se vraća u Campaniju, talijansku regiju u kojoj je odrastao i u kojoj njegova obitelj živi i danas. On posjećuje Gragnano, koji je svjetski poznat po svojoj tjestenini. Također odlazi u pitoreskni voćnjak u kojem nalazi najcrvenije trešnje u životu.

Dodatne informacije
S02E05

Gino u Italiji II (5)

12.11. 02:55, 24Kitchen, 20 minuta

Gino u Italiji II (5)

Gino D’Acampo putuje kroz Toskanu počevši od grada Siene, slavnog po Piazzi del Campo i `panforteu’ - bogatom kolaču prepunom voća i oraščića, koji potječe još iz 13. stoljeća.

S02E06

Gino u Italiji II (6)

12.11. 03:15, 24Kitchen, 25 minuta

Gino u Italiji II (6)

Posljednja etapa turneje Gina D’Acampa vodi ga u Bolognu, nadaleko poznatom glavnom gastronomskom gradu Italije. Obilazeći trattorije, on upoznaje chefa koji njeguje recept za umak bolognese već skoro 30 godina.

O emisiji

Gino započinje svoje putovanje Italijom na zadivljujućoj obali Amalfija, omiljenoj destinaciji iz njegovog djetinjstva. Gino prvo posjećuje lijep gradić Amalfi, poznat u svijetu po svojim limunima te posjećuje voćnjake visoko na liticama iznad grada.