Lisnato zelenje garantiraju da ćete se dobro osjećati, a sva današnja jela imaju zdravu porciju veličanstvenog zelenja. Počinjemo s muffinima za doručak, koji su tako ukusni da ćete ih htjeti i za ručak i večeru.
Ainsley za stvaranje svih svojih ukusnih jela u ovom kuharskom programu koristi orašaste plodove i sjemenke, uključujući ciklu, ušećerene orahe i salatu od kozjeg sira.
Ainsley odlazi u Hampshire kako bi se okušao u kupljenju šparoga, prije pravljenja genijalnog lonca sa šparogama i orzo tjesteninu s artičokama, špinatom i pinjolima.
Lisnato zelenje garantiraju da ćete se dobro osjećati, a sva današnja jela imaju zdravu porciju veličanstvenog zelenja. Počinjemo s muffinima za doručak, koji su tako ukusni da ćete ih htjeti i za ručak i večeru.
Pridružite se Ainsleyju, dok pokazuje kako koristiti čokoladu i kavu u slatkim i slanim jelima. Počinje s jednostavnim loncem koji će vas ugrijati, lonac s tri vrste graha i čilijem
Ainsley celebrates dairy, rustling up a Greek lamb burger topped with feta and mint before heading to the West Country to meet a man who makes his own butters. On the beach, Ainsley fires up his pizza oven to make a sweet pizza topped with apricots and blueberries, served with a delicious amaretto cream.