Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice: Ponešto za svakoga
S34E01 - Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Piroge, svinjetina i pizza)
Guy Fieri posjećuje sendvič bar na Floridi s okusima Perua i lokal s pirogama u Philadelphiji. A pizzerija u Sjevernoj Dakoti poslužuje mesne okruglice.
Dodatne informacijeEpizode
Season 34Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Piroge, svinjetina i pizza)
Guy Fieri posjećuje sendvič bar na Floridi s okusima Perua i lokal s pirogama u Philadelphiji. A pizzerija u Sjevernoj Dakoti poslužuje mesne okruglice.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Svinjske nogice, mojo i relish)
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Svinjske nogice, mojo i relish)
Guy degustira plodove mora i relish u Palm Beachu na Floridi. Zatim posjećuje staromodan filipinski lokal na Havajima kako bi kušao njihovu verziju svinjskih nogica.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Meso za prste polizat)
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Meso za prste polizat)
Guy odlazi u Houston, u Teksasu, kako bi posjetio restoran u kojem, na jednom mjestu, nude jela iz cijelog svijeta, poput carskog mesa na latino način i karipskih goveđih repova.
O emisiji
Guy Fieri je u Minneapolisu, a otkad je ondje bio posljednji put kubanska je kuhinja postala pravi hit. Poslije posjećuje prijatelje u Portlandu koji još prave lude sendviče.