Pionirka XXII (Brza tjestenina)
S16E11 - Pionirka XVI (Doručak u hodu)
Ree za djecu na brzinu priprema doručak za van, uključujući pečenu zobenu kašu, granolu s jabukom te male složence sa šunkom.
Dodatne informacijeEpizode
Pionirka XVII (Pečenje za van)
Danas na ranču cijeli dan ima posla oko teladi, pa Ree Drummond priprema ručak koji će se jesti na terenu iz auta, a koji su svi itekako zaslužili. Na jelovniku su dimljeni pileći batci sa solju i paprom, burgeri s odreskom i sirom, prženi kroketi i pita od borovnica.
Pionirka XVII (Samo najbolje)
Ree Drummond priprema jelovnik s najboljim jelima, a počinje s fantastičnim tijestom za pizzu punjenim umakom arrabiata. Potom su na redu božanstveni kolač od naranča i borovnica te dvoslojni krekeri s voćem.
Pionirka XVII (Nedjelja kod Chucka i Nan)
Cijela se obitelj okuplja na nedjeljnom ručku kod Reeine svekrve i svekra u gradu, a Ree donosi fantastična prijenosna jela: punjena jaja sa slaninom, veliku zdjelu zapečenog graha sa svinjetinom te seljačku pitu od bresaka.
Pionirka XVII (Prečice za Dan zahvalnosti)
Ree Drummond ubacit će u gozbu za Dan zahvalnosti nekoliko kupljenih gotovih namirnica da bi skratila postupak. Prva je na redu njezina legendarna puretina koju peče i tranšira unaprijed.
Pionirka XVII (Doručak, ručak, večera)
Pionirka XVII (Doručak, ručak, večera)
Ree Drummond puni zamrzivač doručkom, ručkom, večerom i desertom. Za početak dana radi nevjerojatne hrskave štapiće prženog kruha koje obožavaju djeca iz obitelji Drummond. Potom radi teksaško-meksičku juhu od muškatne bundeve za žene na ranču.
Pionirka XVII (Što moramo ponijeti)
Pionirka XVII (Što moramo ponijeti)
Ree Drummond otkriva nam četiri ideje za svečane zabave na koje svatko donosi nešto za jelo u vrijeme Božića. Za obiteljsku zabavu radi šešire Djeda Božićnjaka od kolača od sira kojima se svi uvijek oduševe te slaže sve za samoposlužne kanapee.
Pionirka XVII (Sretan mi rođendan)
Pionirka XVII (Sretan mi rođendan)
Ree Drummond slavi rođendan, pa priprema svoje omiljene recepte i testira ih za društvene mreže. Najprije radi mini štruce s puretinom - potpuno modernu verziju te klasične utješne hrane.
Pionirka XVII (Isporuka i šoping)
Pionirka XVII (Isporuka i šoping)
Ree Drummond odlazi u kupnju i otkriva nam recepte za mljevenu govedinu dok dečki na ranču transportiraju stoku. Najprije radi svoj bolognese umak na laganoj vatri koji je savršen za zamrzavanje i izvrstan dodatak tjestenini ili zapečen s palentom.
O emisiji
Ree otkriva svoje brze i ukusne recepte za tjesteninu koji će sve oduševiti. Spravlja tjesteninu s limunom, tjesteninu s odreskom na žaru i pijane špagete s crnim vinom.