Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)

S07E23 - Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Lyon)

20.11. 06:45
Food Network
25 minuta
2015

Andrew Zimmern istražuje legendarnu i bezvremensku kuhinju Lyona u Francuskoj. Taj grad poznat je po ukusnim jelima poput pohanih goveđih tripica i ružičastih pralina.

Dodatne informacije
Snimi
Snimi seriju
Dostupno za 3 dana
S08E02

Bizarna hrana: ukusna odredišta VIII (Guayaquil)

21.11. 06:45, Food Network, 25 minuta

Bizarna hrana: ukusna odredišta VIII (Guayaquil)

Andrew Zimmern putuje svijetom u potrazi za legendarnim jelima koja definiraju neku lokaciju. Otkriva tajne i priče koje se kriju iza njih.

Dostupno za 4 dana
S08E03

Bizarna hrana: ukusna odredišta VIII (Bermudski otoci)

22.11. 06:45, Food Network, 25 minuta

Bizarna hrana: ukusna odredišta VIII (Bermudski otoci)

Andrew Zimmern istražuje krajolike i kuhinju Bermudskih otoka, britanskog teritorija s karipskom dušom. Kuša domaća jela poput riblje čorbe, jastoga i pite od manioke.

O emisiji

2015

Andrew u Managui otkriva hranu koju jednostavno morate probati. Od jela od kuhane govedine po nazivu baho do hrskave salate posute svinjskom kožicom poznate kao vigaron, nikaragvanski glavni grad odiše tradicionalnim okusima.