Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice: Ponešto za svakoga
S33E07 - Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIII (Meso slasno i nešto slatko)
U Sjevernoj Dakoti Guy posjećuje zdravljak-pekarnu u kojoj pripremaju ljepljive rolice s pekan orasima, a svraća i do zalogajnice s mesnicom na tržnici u Južnoj Dakoti.
Dodatne informacijeEpizode
Season 34Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Piroge, svinjetina i pizza)
Guy Fieri posjećuje sendvič bar na Floridi s okusima Perua i lokal s pirogama u Philadelphiji. A pizzerija u Sjevernoj Dakoti poslužuje mesne okruglice.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Svinjske nogice, mojo i relish)
Guy degustira plodove mora i relish u Palm Beachu na Floridi. Zatim posjećuje staromodan filipinski lokal na Havajima kako bi kušao njihovu verziju svinjskih nogica.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Meso za prste polizat)
Guy odlazi u Houston, u Teksasu, kako bi posjetio restoran u kojem, na jednom mjestu, nude jela iz cijelog svijeta, poput carskog mesa na latino način i karipskih goveđih repova.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Kuhanje od nule)
Na ovom putovanju Guy kuša razne specijalitete pripremljene od svježih sastojaka. U Houstonu degustira pizzu s pečenom mrkvom i sendvič s goveđim rebarcima.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Regionalni okusi)
Guy navaljuje na cajunsku jambalayu i škampe na žaru u Bendu, u Oregonu. Zatim posjećuje lokal u kojem nude kreativne koktele te peciva s piletinom i preljevom od meda i maslaca.
O emisiji
Guy Fieri je u Minneapolisu, a otkad je ondje bio posljednji put kubanska je kuhinja postala pravi hit. Poslije posjećuje prijatelje u Portlandu koji još prave lude sendviče.