Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice: Ponešto za svakoga

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice: Ponešto za svakoga

S33E07 - Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIII (Meso slasno i nešto slatko)

15.11. 09:02
Food Network
23 minute

U Sjevernoj Dakoti Guy posjećuje zdravljak-pekarnu u kojoj pripremaju ljepljive rolice s pekan orasima, a svraća i do zalogajnice s mesnicom na tržnici u Južnoj Dakoti.

Dodatne informacije

Epizode

Season 34
S34E01

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Piroge, svinjetina i pizza)

20.11. 02:55, Food Network, 22 minute

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Piroge, svinjetina i pizza)

Guy Fieri posjećuje sendvič bar na Floridi s okusima Perua i lokal s pirogama u Philadelphiji. A pizzerija u Sjevernoj Dakoti poslužuje mesne okruglice.

S34E07

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Svinjske nogice, mojo i relish)

21.11. 02:55, Food Network, 22 minute

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Svinjske nogice, mojo i relish)

Guy degustira plodove mora i relish u Palm Beachu na Floridi. Zatim posjećuje staromodan filipinski lokal na Havajima kako bi kušao njihovu verziju svinjskih nogica.

S34E09

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Meso za prste polizat)

22.11. 02:55, Food Network, 22 minute

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Meso za prste polizat)

Guy odlazi u Houston, u Teksasu, kako bi posjetio restoran u kojem, na jednom mjestu, nude jela iz cijelog svijeta, poput carskog mesa na latino način i karipskih goveđih repova.

S34E10

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Kuhanje od nule)

22.11. 03:17, Food Network, 23 minute

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Kuhanje od nule)

Na ovom putovanju Guy kuša razne specijalitete pripremljene od svježih sastojaka. U Houstonu degustira pizzu s pečenom mrkvom i sendvič s goveđim rebarcima.

S34E12

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Regionalni okusi)

23.11. 03:17, Food Network, 23 minute

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Regionalni okusi)

Guy navaljuje na cajunsku jambalayu i škampe na žaru u Bendu, u Oregonu. Zatim posjećuje lokal u kojem nude kreativne koktele te peciva s piletinom i preljevom od meda i maslaca.

O emisiji

Guy Fieri je u Minneapolisu, a otkad je ondje bio posljednji put kubanska je kuhinja postala pravi hit. Poslije posjećuje prijatelje u Portlandu koji još prave lude sendviče.