Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)
S07E10 - Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (New Jersey)
Andrew Zimmern upoznaje domišljata i šarolika jela savezne države New Jersey. Od brazilske mesne gozbe do bogatog variva od plodova mora, i od hotdoga punjenog krumpirom do marinirane dominikanske svinjetine, kuhinja New Jerseya uistinu je raznovrsna.
More informationEpisodes
Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (New Jersey)
Andrew Zimmern upoznaje domišljata i šarolika jela savezne države New Jersey. Od brazilske mesne gozbe do bogatog variva od plodova mora, i od hotdoga punjenog krumpirom do marinirane dominikanske svinjetine, kuhinja New Jerseya uistinu je raznovrsna.
Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Denver)
Andrew istražuje kulinarsku ponudu Denvera u saveznoj državi Colorado. Od klasične divljači do specifičnog zelenog umaka od čilija nastalog pod utjecajem meksičke kuhinje, Denver je postao regionalno središte s bogatom ponudom vrhunske hrane.
Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Nova Škotska)
Vrhunski kuhar Andrew Zimmern putuje svijetom u potrazi za najukusnijim i najslavnijim jelima specifičnim za pojedine regije. Otkriva tajne i priče u pozadini legendarnih poslastica.
Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Quebec)
Andrew istražuje kreativna i rustikalna jela kanadskog Quebec Cityja. Taj je grad, koji se razvio pod utjecajem francuskih i engleskih naseljenika, bogat šarmom, restoranima, krepkom hranom i obiljem sirupa od javora.
Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Emilia-Romagna)
Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Emilia-Romagna)
Andrew Zimmern istražuje pokrajinu Emilia-Romagna u Italiji. Kušat će neke kulinarske klasike iz Bologne, poput mortadele, parmezana Reggiano i tortelina.
Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Lyon)
Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Lyon)
Andrew Zimmern istražuje legendarnu i bezvremensku kuhinju Lyona u Francuskoj. Taj grad poznat je po ukusnim jelima poput pohanih goveđih tripica i ružičastih pralina.
About show
Andrew u Managui otkriva hranu koju jednostavno morate probati. Od jela od kuhane govedine po nazivu baho do hrskave salate posute svinjskom kožicom poznate kao vigaron, nikaragvanski glavni grad odiše tradicionalnim okusima.