Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)
S08E23 - Bizarna hrana: ukusna odredišta VIII (Delhi)
14.8. 15:47
Food Network
23 minute
Andrew Zimmern istražuje kuhinju Delhija u Indiji. Kuša lokalne delikatese poput piletine tandori, kebab od kozletine, samose te slatke okruglice od tijesta pržene u dubokom ulju.
Dodatne informacijeEpizode
Season 4
Dostupno za 5 dana
S04E03
Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (San Diego)
27.9. 06:45, Food Network,
25 minuta
Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (San Diego)
Andrew predstavlja suncem okupanu kuhinju San Diega. Taj je opušteni grad poznat po meksičkim utjecajima, vidljivim u ribljim tacosima, tostadama s hobotnicom, filipinskoj piletini, golemim buritosima i omiljenoj domaćoj salati.
O emisiji
Andrew u Managui otkriva hranu koju jednostavno morate probati. Od jela od kuhane govedine po nazivu baho do hrskave salate posute svinjskom kožicom poznate kao vigaron, nikaragvanski glavni grad odiše tradicionalnim okusima.