Ree rano započinje dan pripremom krepke večere unaprijed, a potom u staklenki radi mješavinu za palačinke koja će izvrsno poslužiti za neki budući doručak.
Ree Drummond za niz jela za sva doba dana koristi samo tri sastojka. Jednostavna večera sastoji se od piletine u umaku od manga, potom slijede ledena torta za desert i tri koktela.
Ree Drummond pojednostavnjuje posao s četiri sjajna recepta: od takoa s raspadnutom svinjetinom za koju je u posebnom kuhalu potrebno manje vremena nego inače do sporo kuhane irske zobi koja se priprema unaprijed za doručak.
Pionirka XIX (Pitajte me što god želite: Sve o djeci)
Ree Drummond otvara zabavnu sekciju pitanja i odgovora o djeci, a neka pitanja postavljanju njezini mali obožavatelji. Odgovori su torta s 11 kartona i ravioli na Bobbijev način, koji su dobili naziv po jednom od njezinih malih ispitivača.
Ree nam otkriva četiri recepta koji se na stolu mogu naći za manje od 40 minuta: piletina u umaku s pestom, kajunska tjestenina s povrćem, puttanesca od račića na tavi te goveđi odrezak s kineskim kupusom.
Ree uzdiže neke od svojih omiljenih recepata na n-tu potenciju. Tu su paprike punjene makaronima sa sirom, pohani kruh na žaru, pizza s pečenom piletinom te kup od lijevkastog kolača.
Ree otkriva svoje brze i ukusne recepte za tjesteninu koji će sve oduševiti. Spravlja tjesteninu s limunom, tjesteninu s odreskom na žaru i pijane špagete s crnim vinom.